De toegangspoort tot het majestueuze Qing Cheng gebergte, vlakbij Dujiangyan; een stad gevuld met werelderfgoed

Six Senses Qing Cheng Mountain is het eerste en tot nog toe enige hotel dat door Six Senses in China is geopend. Een uniek plekje dus, waar de typerende stijl en sfeer van Six Senses wederom op prachtige wijze is toegepast. Veel hout en frisse tinten voeren de boventoon en naast de moderne vormen ziet u hier en daar ook Chinese invloeden. Een fantastisch onderkomen, met mooie ruime suites en uitstekende faciliteiten, waaronder natuurlijk de befaamde Six Senses Spa.

De geboorteplaats van het Taoïsme

Six Senses Qing Cheng Mountain is niet alleen een comfortabele en luxueuze accommodatie, het ligt ook nog eens aan de toegangspoort naar het majestueuze Qing Cheng gebergte: de geboorteplaats van het Taoïsme. Samen met het eeuwenoude Dujiangyan irrigatiesysteem is dit gebergte in 2000 uitgeroepen tot UNESCO World Heritage & Natural Cultural site. Het professionele team van Six Senses Qing Cheng Mountain organiseert graag tours voor u naar deze bijzondere plekken. Ga op zoek naar reuzenpanda's in hun natuurlijke habitat, leer de beginselen van Tai Chi of onderneem een excursie naar het cultureel-historische centrum van Chengdu. Of u nu houdt van prachtig groene natuur, inspirerende cultuur of eeuwenoude geschiedenis; er is voor ieder wat wils.

Ruime suites en villa's

Bij Six Senses Qing Cheng Mountain heeft u de keuze uit suites met een oppervlakte van 79 m² en villa's met twee slaapkamers, die 212 m² ruim zijn. Elke suite heeft een privébalkon of veranda met uitzicht op de prachtige tuin. Bij de meest luxe villa's heeft u daarnaast een privézwembad en jacuzzi tot uw beschikking. In de accommodatie worden antieke Chinese houten decoraties gecombineerd met moderne apps waarmee u de airconditioning, lichten en tv kunt bedienen. Uw kamer is de perfecte plek om uit te rusten na een actieve dag vol excursies.

Wellnessbehandelingen met een vleugje Taoïsme

De Six Senses spa's zijn wereldwijd beroemd vanwege hun luxueuze wellnessbehandelingen. Ook bij Six Senses Qing Cheng Mountain wordt u volledig verzorgd op een manier zoals u nooit eerder heeft ervaren. De principes van het Taoïsme worden hier in veel van de gevestigde behandelingen verweven, wat voor een extra speciale beleving zorgt. Op zoek naar een ontspannende massage, een reinigende facial of een verjongende wellnessbehandeling? Er is geen betere plek om dit te ondergaan dan bij Six Senses Qing Cheng Mountain.

Biologische streekproducten

Met drie restaurants, twee bars en een theehuis heeft u ruime keuze uit plekken om heerlijk te dineren of van een drankje te genieten. U bestelt hier zowel lokale specialiteiten als gerechten uit de wereldkeuken, gemaakt met streekproducten en ingrediënten uit de eigen biologische tuinen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in uw eigen villa te genieten van een intiem á la carte diner of een exclusieve wijn. 

Tripadvisor over Six Senses Qing Cheng Mountain