De indrukwekkende façade is slechts een voorbode van de elegante, klassieke stijl die u hier binnen te wachten staat

Boutique Hotel Mansión Alcázar ligt in de stad Cuenca, ten zuiden van Quito. Het hotel is gevestigd in een zeer levendige en bruisende buurt en op loopafstand van het beroemde Parque Calderon, de Cuenca Cathedral, pleinen en musea. Het centrum van de stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Een andere belangrijke bezienswaardigheid in de omgeving is Nationaal Park El Cajas. Het hotel heeft een stijlvolle koloniale architectuur en gaat daarom prachtig op in de historische omgeving. De bijzondere façade voegt zelfs een extra dimensie aan het straatbeeld toe. Deze accommodatie is de ideale uitvalsbasis voor een verkenningstocht door Cuenca en omgeving.

De perfecte uitvalsbasis

Vanuit het hotel wacht een bijzonder interessante omgeving op ontdekking. Hotel Mansión Alcázar is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de stad Cuenca, de vier rivieren en de handwerkplaatsen waar de Panama hoed vandaan komt. Dit is het symbool van Ecuador. In de groene valleien liggen dorpjes als Gualaceo en Chordeleg. Hier ervaart u op de markt de oorspronkelijke Andes cultuur. Voor natuurliefhebbers is er het Cajas National Park met 232 meren en 153 verschillende vogelsoorten. Na een enerverende dag is het een feest om 'thuis' te komen. Kom tot rust met een drankje in de Jasmine Garden of geniet van een kop thee met op de achtergrond de piano.

Elke kamer heeft een eigen karakter

Hotel Mansión Alcázar heeft 19 kamers met Tempur Pedic matras en luxe lakens op de bedden. Elke kamer heeft een eigen karakter en inrichting met antiek meubilair en originele kunstvoorwerpen. De badkamers zijn met een regendouche uitgerust. Het uitzicht varieert van de binnenplaats, de rustige patio tot de groene tuin.

Typisch Ecuadoraanse specialiteiten

Restaurant Casa Alonso serveert 's ochtends een uitgebreid ontbijt. Elke avond presenteert de chef een nieuw gastronomisch menu met typische Ecuadoraanse specialiteiten en internationale gerechten. Chef Clayton Carnes deelt zijn kookkunsten graag met u. Voor een verfrissende cocktail of een heerlijk glas champagne bent u welkom in Le Bar.

Tripadvisor over Hotel Mansión Alcázar