Één en al ontspanning

Romantic Art Hotel

Het hotel ademt één en al ontspannen sfeer uit. Van de ruime, lichte kamers, de ontworpen meubels en kunstwerken van de kunstenaar José Pablo Arriaga tot aan de spa, alles draagt bij aan een heerlijk verblijf. Het hotel houdt zich bezig met een duurzaam milieubeleid, zo is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s en wordt een 0 kilometer ( KM0 ) policy gehanteerd voor producten bestemd voor het restaurant en het gehele hotel wordt duurzaam verwarmd.

Waar

Hotel Arantza ligt in het dorpje Arantza, vlakbij Parc Natural Senorio de Bertiz.

Slapen

De elf kamers staan allen in het teken van rust, genieten en ruimte. De kamers hebben een open inrichting met een luxe bad prominent in de kamer. Door het gebruik van wittinten en natuurlijke materialen is de setting één en al rust. Tel daarbij het prachtige uitzicht op en u weet: u komt herboren weer thuis.

Beleven

Navarra bevindt zich aan de voet van de Pyreneeën. De omgeving is schitterend, watervallen bezoeken, grotten ontdekken behoort tot de activiteiten. Het Parc Natural Senorio de Bertiz, op circa dertig minuten rijden, is een heerlijk gebied om te wandelen en van de groene natuur te genieten. Vlakbij het hotel, ligt een golfbaan voor wie dit graag doet. Het hotel regelt voor u ook graag een bezoek aan een zogenaamde Baserri – Baskische boerderij -, een bezoek aan wijnboerderij, bierbrouwerij of Patxaran maker behoort ook tot de mogelijkheden. Patxaran is een likeur op basis van anijs en sleedoornbessen. De spa die bij het hotel hoort kan in zijn geheel privé afgehuurd worden en is van alle gemakken en comfort voorzien.

Eten & Drinken

Om te zorgen dat u kunt genieten van lokale verse ingrediënten, wordt er iedere dag boodschappen gedaan op de lokale markten, de vis haalt men in het vissersdorp Pasaia. De chef van het restaurant 4 Fork bereidt hier heerlijke gerechten mee.