Een heerlijke hideaway in een kardemom- en peperplantage

De meeste hotels in liggen in het centrum van Thekkady. Een uitzondering is Aanavilasam Luxury Plantation House. Dit fraaie gastenverblijf ligt net buiten het dorp in een luxe plantagewoning. Het overdadig groene Periyar National Park in het zuiden van India valt in deze regio.

Kruidenplantages verkennen

Dit hotel is een prima basis voor het verkennen van de kruidenplantages en het natuurreservaat. Stelt u zich eens voor: eerst een boeiende wandeling maken om daarna uit te rusten tijdens een boottocht over de rivier. Aanavilasam ligt op een kwartier rijden van de ingang van Periyar National Park. Hier kunt u mooie wandelingen maken waarbij u veel klein wild, vogels (en met een beetje geluk zelfs olifanten) kunt spotten. Ook het maken van wandelingen door de kruidenplantages in deze regio is een aanrader! 

Pool Villa

Kleinschalig? Aanavilasam heeft twee pool villa's en een zeer luxe presidential suite. That's it! Talisman adviseert de pool villa's. Hier geniet u niet alleen van het sfeervolle interieur met luxe materialen en de schitterende badkamer, maar ook van de veranda met privézwembad en uitzicht op het groen. De service is hartelijk en persoonlijk. Hier bent u meteen thuis. 

Workshop van de Chef

Aanavilasam heeft een gemeenschappelijke huiskamer en een uitstekend restaurant. U kunt kiezen uit een gevarieerd menu, maar de chef staat ook open voor persoonlijke wensen en voorkeuren voor een gezonde en smaakvolle maaltijd. Kookliefhebbers zijn welkom voor deelname aan de workshop van de chef. Die leert u de geheimen van Indiase gerechten uit deze regio kennen. 

Tripadvisor over Aanavilasam Luxury Plantation House