The Purist Villas & Spa is een knap staaltje design tussen de rijstvelden

The Purist Villas & Spa is voor Talisman een van de favoriete accommodaties in de omgeving van Ubud. Het resort is kleinschalig van opzet en ligt op een uitgekiende locatie. The Purist ligt als een vreedzame oase verscholen tussen de rijstvelden. Extreem rustig, maar op korte afstand van de hectiek in Ubud. Wilt u het centrum van Ubud verkennen? Op elk gewenst moment staat de auto met chauffeur voor u klaar. Op het resort zelf kunt u een fiets nemen. De medewerkers zijn u graag van dienst tijdens een dagtocht door de omgeving. Een passieve dag krijgt toch een actieve eindsprint met een bezoek aan de spa. Specialiteit van het huis: yogasessies. 

Elke villa is uniek

The Purist is inderdaad puur. Negen villa's in totaal, exclusiviteit is een zekerheid. De accommodatie is sinds 2009 in gebruik en door de eigenaren met respect voor de omgeving gestileerd. De natuurlijke materialen uit de omgeving dragen in belangrijke mate bij aan de beleving van het smaakvolle interieur. De strakke lijnen gecombineerd met waterpartijen en kleurrijke kunst in combinatie met strak wit vindt u binnen. Buiten treft u de houten zonneterrassen, loungebedden en bamboemuren met glazen schuifdeuren. Elke villa is uniek! De antieke houten Timor Villa is op het eiland Timor volledig gedemonteerd en hier opnieuw opgebouwd. The Purist heeft poolvilla's met een privé zwembad en twee met een gemeenschappelijk zwembad. The River Residence is ideaal voor gezinnen en bestaat uit twee villa's die verbonden zijn middels een open woonkamer die met elkaar wordt gedeeld. The Garden Residence bestaat tevens uit twee villa's die het zwembad delen, maar ook separaat van elkaar kunnen worden gereserveerd. De Bamboo Villa en de Hill Villa hebben elk een privé zwembad en tenslotte is er de Jungle Villa die direct toegang heeft tot het grote algemene zwembad van The Purist Villas. Het algemene zwembad heeft heerlijke relaxbedden, er is een Spa met twee behandelruimtes en een restaurant.

Persoonlijke service

Uw butler is u graag van dienst en regelt voor u bijvoorbeeld een auto met chauffeur, een Balinese kookles of een reservering in een restaurant. Het Rice restaurant zit in een antieke joglo, een Javaans huis met een karakteristiek bewerkt houten plafond. Hier kunt u ontbijt, lunch en diner nuttigen op comfortabele banken. Persoonlijke service in een intieme en relaxte ambiance met alle comfort van uw privé villa.

Tripadvisor over The Purist Villas

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië

Wapa di Ume

Ubud