The Lombok Lodge is zonder meer de meest exclusieve lodge op Lombok

In het noordwesten van het eiland Lombok is het toerisme lang niet zo sterk ontwikkeld als op buureiland Bali. Dit heeft als grote voordeel dat de stranden dunbevolkt zijn en de lokale cultuur nog echt puur is. Voldoende tijd en ruimte voor ontspanning, gecombineerd met een indringende kennismaking met de culturele rijkdom van Indonesië. Wat een belevenis: The Lombok Lodge. 

Topservice

De Lombok Lodge is een schitterend ingerichte accommodatie waar exclusiviteit en privacy hoog in het vaandel staan. Met de geweldige ligging en de topservice van de staff is dit zonder meer de juiste plaats om ontspanning en culturele verrijking op aangename wijze te verenigen. Op het eerste gezicht is het bijzonder aantrekkelijk om tijdens uw verblijf in The Lombok Lodge vooral tot rust te komen. Overdag relaxen en 's avonds dineren in de Beach Bistro, L'Osteria Lombok of het Fine Dining restaurant 'Flavors'.

Vergeet niet dat Lombok nog grotendeels ongerept is. Juist hier kunt u veel meer ontdekken. Geen hectiek en drukte, maar een vredige rust. Stap voor de lodge aan boord van de speedboot en bewonder de duik- en snorkelspots. De sensatie is compleet bij de idyllische Gili eilanden. Wandel naar de watervallen, stap op de fiets en ontmoet de lokale bevolking in de omliggende dorpjes. Voor de sportievelingen is er ook de mogelijkheid om de berg Rinjani te beklimmen. En dan aan het eind van de dag als de vermoeidheid toeslaat de spa te bezoeken. 

Strak gestileerd

The Lombok Lodge heeft slechts negen luxe suites. Daarmee weet u meteen dat gasten geen moment aandacht tekort komen. Dat is ook het uitgangspunt van staff en crew. In het ontwerp van de Italiaanse architect Vittorio Simmoni is met witte, lichtgrijze en crèmekleurige tinten een bijzonder rustgevend pallet gecreëerd. Ter verlevendiging van dit smetteloze design, is met zorg een aantal Indonesische kunstelementen toegevoegd. Daarom oogt elk gebouw op het complex koel en strak gestileerd, maar voelt het 'zijn' als een warme omhelzing. Uit deze interessante ontwerpfilosofie komen suites voor die ieder voor zich uniek zijn. 

Chef Wayan Jiwa Raga

De keuken van de Lombok Lodge mag zich gelukkig prijzen met de getalenteerde chef Wayan Jiwa Raga. Hij heeft al in vele restaurants zijn kookkunsten laten zien, waaronder in die van de Oberoi Hotels, bij velen van u bekend als de absolute top van luxe hotels. Hij schotelt u de meest voortreffelijke gerechten voor op prachtig servies in stijl. Hierbij horen natuurlijk ook de beste voor u geselecteerde wijnen, geschonken in Schott Zwiesel wijnglazen. Zowel het uitgebreide à la carte ontbijt als uw 5-gangen diner staan garant voor een culinaire beleving. 

Veel activiteiten mogelijk

Bij de Lombok Lodge heeft u een grote keuze aan activiteiten. Zo kunt u indien wenselijk vanaf het privé strand bij de Lombok Lodge vertrekken per speedboot om te gaan duiken of snorkelen. Doet u het liever wat rustiger aan dan is een vaartocht ook mogelijk met een privé-boot met glazen bodem. Ook mogelijk met privéboot is een bezoek aan de beroemde Gili eilanden. Niet ver van het hotel ligt een prachtige golfbaan, The Lombok Lodge regelt natuurlijk graag een tee off voor u mocht u graag een keer gaan golfen. U kunt dit ter plaatse reserveren.

Tripadvisor over The Lombok Lodge

Vergelijkbare accommodaties in Indonesië