Wild thing, you make my heart sing

Wilt u volgend jaar met uw familie of vriendengroep een zeer exclusieve reis maken, met een cruise exclusief voor uw gezelschap, droom dan eens weg bij het volgende filmpje.

Uw Talisman specialist kan deze reis geheel voor u regelen op een manier die zeer prive en luxe en veilig is.

Het begint al op Schiphol met de speciale VIP service waarbij u met een luxe personenauto tot de vliegtuigtrap worden gebracht. Business Class vliegen met KLM naar Bali. Een private transfer naar Uluwatu, waar we in het Six Senses een mooie villa of penthouse voor u boeken voor de eerste nacht (en).

 

En dan gaat u aan boord van het luxe, kleinschalige cruiseschip de Aqua Blu dat de komende vier nachten geheel voor uw gezelschap is afgehuurd. Het schip beschikt over 15 hutten en biedt plaats aan maximaal 30 reizigers. Ga op jacht naar de Komodo Varaan in het Komodo National Park, snorkel in de helderblauwe wateren boven het kleurrijke koraal en zet koers naar Sumba Island.

Hier verblijft u dan nog drie nachten in het gastvrije Nihiwatu, een zeer exclusief resort dat midden in de ruige natuur ligt, aan een prachtig wit zandstrand. Geniet van tropische zonsondergangen, Seafood, zwemmen, magische strandwandelingen, ontspannende spabehandelingen en top service!