Ervaar de schoonheid van de seizoenen en echte Japanse gastvrijheid bij Tobira Onsen Myojinkan

U kunt in een hotel overnachten in Matsumoto; wij pakken het graag iets chiquer aan. Deze typische Japanse Ryokan is een verscholen juweeltje in de rust en sereniteit van de bergen van het Yatsugatake Chushin Kogen Quasi-National Park. In de omgeving bevinden zich natuurlijke warmwaterbronnen waarvan u in een van de onsen van Ryokan Myojinkan heerlijk kunt genieten.

Kom hier helemaal tot rust

Tobira Onsen Myojinkan combineert elementen van een traditionele Japanse herberg met het comfort van een luxe hotel. Geniet van de rust van kabbelende beekjes, melodieuze vogelzang, coniferen die zachtjes ruisen in de wind en de met sneeuw bedekte bergtoppen. Voel de stress en spanning wegsmelten. En dit alles vanuit uw eigen privé onsen...

Bezoek de samoerai kastelen

In de stad Matsumoto staat een van Japans mooiste en meest authentieke samoerai kastelen. Naast dit Matsumoto-jo heeft het stadje niet zoveel te bieden. Er zitten wat kleine, gezellige restaurants en u kunt er door de pittoreske dorpsstraat wandelen. Maar in de omgeving is veel moois te zien! In een klein half uurtje bent u op het Utsukushigahara-plateau, befaamd om zijn adembenemende bergpanoramas en bloemrijke (apr-nov) alpenweiden en het Kamikochi-dal voor prachtige wandelingen (juni-okt). Een goed gevulde picknickmand achterin de auto, en u heeft een dag met een gouden randje.

Myojinkan Ryokan beschikt over totaal 45 kamers, waarvan 27 in Japanse stijl met tatami matten en 18 in Westerse stijl met een, voor ons, gewoon bed. Vanuit alle kamers geniet u van een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Voor een echte Japanse ervaring adviseren wij een kamer met privé onsen -open-air of deels indoor- waar u zich ten alle tijden volledig kunt onderdompelen in deze natuurlijke warmwaterbron om vervolgens heerlijk te relaxen.

Organische boerderij

Ryokan Myojinkan beschikt over een organische boerderij, waar ze hun eigen rijst en groenten verbouwen. De eigen producten zijn dan ook van hoge kwaliteit en vormen de basis voor prachtig gepresenteerde gerechten. Geniet hier van een traditioneel kaiseki-diner of een modern Japans of Frans diner. In de lounge - met comfortabele leren stoelen - kunt u de gehele dag genieten van koffie, thee en heerlijke versnaperingen.

Tripadvisor over Myojikan