Japan beschikt over vele bezienswaardigheden. Het kan dan ook lastig zijn om een keuze te maken tussen alle toeristische trekpleisters. De Talisman specialisten selecteren de juiste bezienswaardigheden bij uw wensen en voorkeuren én zorgen er daarnaast ook voor dat uw beleving altijd uniek en exclusief is. Dat betekent geen excursies of tours met een grote groep, wij proberen altijd de grote massa te ontwijken zodat u een optimale beleving heeft en in alle rust kunt genieten tijdens de activiteiten. Typisch Talisman noemen we dat.

Onze partner in Japan heeft een prachtig document opgesteld met een aantal exclusieve privé belevingen. Uiteraard te boeken bij Talisman.
Weg van de gebaande paden, zonder andere reizigers en uitermate authentiek. Bekijk hier 

Uw reis zit boordevol Typisch Talisman momenten; allemaal even bijzonder en onvergetelijk!

Wat te doen in Japan

Beleef het land waar de zon opkomt op een indringende wijze. Talisman combineert de 'hustle & bustle' van de grote steden van Japan met de prachtige natuur. Hoge bergen, prachtige tuinen, bossen en rivieren. Ervaar de betoverende kleurenpracht van de kersenbloesem en de geheimzinnige geisha's. Sluit aan bij een traditionele theeceremonie en neem een rustgevend bad in de traditionele onsen.

Bekijk hieronder onze suggesties:

Natuur in Japan