Kom meer te weten over de eerste Japanse hoofdstad

In de ochtend wordt u opgehaald voor een interessante dag: u duikt samen met uw privégids in het heden en verleden van Osaka!
U start de dag in het Osaka Museum of Housing and Living, waar u zich in de 17e eeuw waant. Vervolgens duikt u nog dieper in de details van het verleden van Osaka in het Museum of History. Hier komt u meer te weten over de eerste Japanse hoofdstad.
Vanaf de bovenste verdieping van het museum kunt u een blik werpen op het prachtige kasteel van Osaka, één van de meest bekendste kastelen van Japan. Het bouwwerk speelde een belangrijke rol in de vereniging van de verschillende regio’s van Japan in de 16e eeuw.

U laat de musea achter u en gaat een wandeling maken over het serene tempelcomplex van de Shitennoji tempel uit de zesde eeuw. Hierna neemt uw gids u mee naar de wijk Shinsekai, wat ook wel ‘nieuwe wereld’ betekent. De wijk is levendig en bruist van de energie, met straten die zo zijn aangelegd dat ze in een stervorm lopen en allemaal uitkomen op de Tsutenkaku toren.
U sluit de dag af met een panoramisch uitzicht over Osaka vanaf het´Floating Garden Observatory´, een zwevend groen uitkijkpunt op de bovenste verdieping van het Umeda Sky gebouw.
Rond 17:00 uur arriveert u weer in uw hotel. De tour is inclusief een lunch in een lokaal restaurant en onder begeleiding van uw privé gids.