Een intiem en kleinschalig resort aan een prachtig strand aan de Indische Oceaan. Hier beleeft u de mooist denkbare zonsopgang.

Of het nu door het lichte verlaten privéstrand komt, de weelderige begroeiing, of de altijd aanwezige zilte zeebries; de eerste gedachte die hier opkomt is 'wow, wat een paradijs'. Kinondo Kwetu wordt gerund door een Zweedse familie die er een intiem en persoonlijk resort van hebben gemaakt. Rust en ruimte staan centraal. 

Even helemaal niets

Even helemaal niets doen, dat is het credo hier. De gezamenlijke woonkamer, de bibliotheek, de omliggende rotsen en het eindeloze strand fijne plekken om te ontspannen. Heerlijk zonnen op het strand, even afkoelen in het zwembad of juist uitzweten in de sauna of relaxen bij een massage. Het zal u weinig moeite kosten om hier tot rust te komen. Desondanks is het ook wel erg aantrekkelijk om u te wagen aan een van de activiteiten die door het resort worden aangeboden, zoals duiken, snorkelen, diepzeevissen of eilandhoppen. 

Afrikaans comfort

De kamers en cottages van Kinondo Kwetu liggen alle verstopt in de groene schaduwrijke tuinen en hebben een individuele inrichting. De hemelbedden slapen heerlijk en het Swahili meubilair en de prachtige kunst en antiek zorgen voor een elegante Afrikaanse sfeer. De meeste kamers bieden zeezicht en reist u met het gezin, dan zijn er een aantal cottages die hier speciaal geschikt voor zijn. 

Drie gangen

Nadenken over uw lunch of diner hoeft u niet; daar denkt de chef-kok wel aan voor u. De keuken van Kinondo Kwetu maakt gebruik van lokale producten, waaronder zelf verbouwde groenten en fruit en vers gevangen vis, en de drie gangen lunches of diners worden Al Fresco (in de buitenlucht) geserveerd. 

Tripadvisor over Kinondo Kwetu

Vergelijkbare accommodaties in Kenia