Een heerlijk verblijf in een luxe villa op één van de beste duikplekken ter wereld; roggen, schildpadden, rifhaaitjes

Het Constance Moofushi Maldives ligt tussen de lagunes van een prachtig tropisch eiland in het Alifu Dhaalu Atol. U vindt de locatie westelijk van de luchthaven van Male op de Malediven. In deze wonderbaarlijke tropische wereld ondergaat de gast de allerbeste service in een werkelijk betoverend mooie setting. Bijna te mooi om waar te zijn zelfs. Staff en medewerkers geven op geheel eigen wijze een invulling aan het fenomeen topservice. Ze praten daarbij over een 'barefoot chic' houding. De uitleg is verhelderend. Zodra u voet aan land zet, voelt u de absolute vrijheid van het eilandleven. 'The rest is silence', schreef Shakespeare al in Hamlet.

Spa de Constance

Gebruik van het snorkelmateriaal en de ongemotoriseerde boten van het resort is kosteloos. De staf nodigt u een keer uit voor deelname aan een prachtige vaart aan boord van een traditionele Dhoni. Voor het Moofushi ligt een zeldzaam mooi koraalrif waar u eindeloos kunt duiken en snorkelen. Voor veel mensen is het duiken of snorkelen met roggen en walvishaaien een item dat hoog op hun bucketlist staat… Verblijft u in Constance Moofushi in de maanden december en januari dan is het water hier op zijn helderst en heeft u grote kans op een kennismaking met deze prachtige dieren. In Spa de Constance staan acht behandelkamers klaar voor lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en bodyscrubs. Twee behandelkamers zijn speciaal ingericht voor koppels.

Stijlvolle villa's

Het resort heeft in totaal 120 villas op ruime afstand van elkaar op het atol. De ruimtelijke spreiding bevestigt het gevoel dat u hier alleen bivakkeert. Bivak? Akkoord, maar dan in een stijlvolle villa die van alle gemakken voorzien met een groot bed en een ruime lounge. Zelfs aan afspeelapparatuur voor uw favoriete muziek is gedacht! Buiten is naar binnen gehaald. Hier ontstaat vanzelf het idee dat u eindelijk in volmaakte harmonie leeft met de zon, de zee en het strand.

All inclusive op hoog niveau

U verblijft bij Constance Moofushi Maldives op all-inclusive basis. Laat u hierdoor niet van de wijs brengen. Hoofdrestaurant Manta werkt absoluut niet met een inspiratieloos massabuffet. Eerder met een topklasse dinerconcept. Elke dag een nieuw culinair thema met elke dag weer andere verse producten. Tijdens het verblijf ontvangt u een uitnodiging voor een exclusief diner in a la carte restaurant Alizee. Daar staan vooral gerechten van de grill op de kaart. Rond de loungemeubels van de Manta Bar hangt al voor het middaguur een aangename sfeer. De Totem Bar en de Blue Lounge halen werkelijk het onderste uit de kan als het gaat over exotische cocktails en een lichte snack.

Tripadvisor over Constance Moofushi Maldives

Vergelijkbare accommodaties in Malediven