Stay Where the World Can't Find You...

Verstopt gelegen in een baai van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland vindt u Annandale. Het ligt zó afgelegen dat een aankomst per helikopter het meest praktisch is. Daarnaast, een helikoptertocht over het ruige landschap zorgt ervoor dat u zich nog beter beseft waar u verblijft; héél ver weg van de bewoonde wereld, in een ruig en ongerept landschap. Een geïsoleerd wonderland, uw wonderland voor de komende dagen!

Exclusieve villa’s

Vier architectonische villa’s zijn verspreid gelegen in de glooiende heuvels van de Banks Peninsula bij Christchurch. Op het enorme landgoed waar de exclusieve villa’s gelegen zijn, vindt u verder een schapenboerderij welke nog steeds in gebruik is. De vier villa’s zijn ongekend; lopend niet bereikbaar, zo ver zijn ze uit elkaar gelegen. Bij aankomst in Annandale rijdt één van de chauffeurs u, of met u, naar de villa.
Iedere villa heeft zijn eigen stijl, met als enige overeenkomst dat ze een wereld aan privacy bieden en toegang hebben tot eindeloze natuur.
Zoekt u een romantisch verblijf met de ultieme privacy, dan is de Shepherd’s Cottage de perfecte villa voor u. Let niet op de naam, een herder mocht willen in zoveel luxe te kunnen baden! Een buitenbad en uitzicht over de oceaan en de besneeuwde bergtoppen van het Kaikoura gebergte... Generaties aan herders gingen u voor, en na een grondige renovatie is dit nu een onvergetelijk verblijf voor geluksvogels.

Ultramodern verblijf

Luxe stadsgangers voelen zich ongetwijfeld helemaal thuis in de Seascape villa; een modern kunstwerkje in dit ruige landschap. Hier heeft u uw eigen baai, waar u werkelijk waar niemand anders tegenkomt. Indien u wilt, kunt u direct hier met de helikopter arriveren, of samen met uw chauffeur een ritje maken door de heuvels voor u aankomt bij uw ultramoderne verblijf.
Er is zelfs een waar landhuis te vinden, waar u in alle privacy kunt verblijven! De homestead stamt uit 1880 en is met veel liefde en passie voor de rijke geschiedenis gerestaureerd. Nu is het een verblijf met maar liefst vijf slaapkamers en prachtige houten veranda’s met uitzicht over gemanicuurde tuinen en ruige natuur. Wat een contrast!
Bent u met een grote groep? Dan is Scrubby Bay het antwoord. Het biedt plaats aan 14 personen, de perfecte plek voor een feestelijk verblijf met familie en vrienden. Het huis heeft u helemaal voor uzelf, en de omgeving natuurlijk ook! Er is een klein kiezelstrandje voor de nodige verkoeling, maar het huis heeft ook een eigen zwembad waar u een verfrissende duik in kunt nemen.
Afhankelijk van uw reisgezelschap en wensen selecteren wij graag de best passende villa voor u.

'We create, you serve’ concept

Verse en smaakvolle lokale producten rechtstreeks van de boerderij en uit de groentetuin zijn het keurmerk van een verblijf in Annandale. Alle ingrediënten worden binnen een radius van 100 kilometer gehaald, de meeste gewoon uit de eigen tuinen. De eetbare tuin heeft meer dan 50 groenten en kruiden en fruit plukt u gewoon uit de boom. Er is geen restaurant bij Annandale, alle maaltijden worden in de privacy van uw eigen villa of buiten op locatie geserveerd. Het ‘we create, you serve’ concept van Annandale bestaat uit een ontbijt, een picknicklunch en drie gangen diner. Dit wordt iedere dag bij uw villa afgeleverd, inclusief bereidingsinstructies. Wilt u een keertje helemaal achterover leunen, dan kunt u een privé chef reserveren.

Technologie detox

Geheel in lijn met de afgelegen locatie, heeft u hier geen optimaal bereik met uw telefoon. Maar dat is helemaal niet zo erg, want zo geniet u nog beter van de technologie detox, en komt u geheel opgeladen weer terug. Er zijn genoeg buitenactiviteiten te ondernemen; kajakken in de baai, hiken, fietsen en u kunt zelfs gaan duiken als u dat wenst! Maak een tochtje naar de haven van Akaroa en probeer de kleinste dolfijnensoort ter wereld te spotten. In de avond installeert u zich voor de sterrenpracht; achteroverleunend in uw kussens met een cocktail in uw hand lijkt het alsof het sterrendek u langzaam omarmt...

Tip van Seraphine: ‘Neemt u genoeg buitenkleding mee? Warme truien en waterproof jassen in de winter, korte broeken en luchtige kleding voor in de zomer.

Tripadvisor over Annandale