Relax en geniet van het uitzicht op de verbluffend mooie wijngaarden

Hawke's Bay is een aantrekkelijke streek aan de oostkust van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Deze regio staat bekend om de grootschalige landbouw en de aanwezigheid van wijnhuizen met een grote naam. Dit is ook de plek waar Millar Road ligt. Bij een wijngaard in de Tuki Tuki Hills en dichtbij Te Awanga en Huamoana aan de kust. De accommodatie met een krachtige architectuur van de gelauwerde Nick Bevin, bestaat uit twee villa's. Vanaf de veranda krijgt u een panoramisch uitzicht over de prachtige natuur in de omgeving. De plaatsen Napier, Hastings en Havelock North liggen op een minuut of twintig rijden met de auto.

Wijn

Millar Road is een uitgelezen vertrekpunt om deze populaire streek te verkennen. Daarbij komt meestal als eerste excursie die naar de beroemde wijnhuizen aan bod. Hawke's Bay pakt jaarlijks meer zonne-uren dan andere streken in Nieuw-Zeeland. Kenners beweren de zon te proeven in de formidabele Pinot Noir die ze hier bottelen. Dichtbij huis liggen sensationele golfbanen als die van Cape Kidnappers. Vroeg in de ochtend een ballonvaart maken staat hier ook op het programma. De avonturiers die niet bang zijn van een nat pak, gaan mee vliegvissen. Het zwembad van Millar Road wacht geduldig tot u toe bent aan wat ontspanning.

Strak design

De elegante en stijlvol ingerichte villa's beschikken over twee slaapkamers met een kingsize bed, een riante moderne badkamer en een perfect uitgeruste moderne keuken. De kamers zijn ruim en het meubilair is mooi. Alle moderne voorzieningen zijn standaard aanwezig. De eigenaren streven naar een benadering van gasten die anders is dan ze gewend zijn. Het achterliggende idee is het scheppen van een losse relaxte sfeer in een strakke design setting. 

Self catering of erop uit

Dagelijkse benodigdheden zoals zout, peper, suiker en olijfolie staan bij aankomst klaar in de villa. De bar in het zwembad is altijd goed bevoorraad. Millar Road heeft geen eigen keuken dus gasten zijn aangewezen op self-catering. In de omgeving zijn overal de inkopen te doen om een eigen maaltijd te bereiden. Geen zin om zelf te koken? In de omgeving vindt u een aantal fantastische restaurants. Fijnproevers mogen kiezen uit Teroir van Craggy Range, de Black Barn Bistro, Clearview Estate of Elephant Hill. Rond Napier en Hastings zijn nog veel meer leuke cafés en eetgelegenheden te vinden. 

Tripadvisor over Millar Road