Leer meer over de Maori cultuur

Geniet van een geweldige dag sightseeing en leer meer over de inheemse Maori cultuur tijdens uw bezoek aan Tamaki Makarau (Auckland) en Te Wao Nui o Tiriwa (Waitakere Ranges).

U brengt tijdens deze excursie een bezoek aan het museum van Auckland waar u de Maori en Polynesische kunstgalerie bezoekt en een traditionele Haka dansvoorstelling kunt bijwonen. Ook brengt u een bezoek aan het vulkanische gebied van de stad. Auckland is bovenop een enorm vulkanisch veld gebouwd. One Tree Hill is één van de bekende vulkaankegels. Dit was ooit een belangrijke plek van een Maori nederzetting.

Ook brengt u een bezoek aan de hippe wijk Parnell met boetieks en prachtige herenhuizen. De mooie stranden ziet u langs de kustlijn van de stad waaronder Mission Bay met goudkleurig zand waar graag wordt gezwommen. U rijdt over de beroemde Harbour Bridge over de Waitemata Harbour vanwaar u kunt genieten van het uitzicht op de Hauraki Golf en het vulkanische eiland Rangitoto. Dit is de jongste vulkaan van deze streek welke tot zeshonderd jaar geleden nog actief was. Ook brengt u een bezoek aan het Arataki Visitor Centre, de toegangspoort tot de westkust. Vanaf hier heeft u een mooi uitzicht op de oceaan en de Waitakere Ranges. Tijdens een wandeling maakt u kennis met de inheemse bomen en planten en leert u de Maori benamingen kennen en hoe deze werden gebruikt als medicijn. Aan het einde van de dag wordt u weer teruggebracht naar uw accommodatie in Auckland.