Authentieke ervaringen

Bij Trasti & Trine Boutique Hotel weten ze hoe het goede leven in elkaar steekt. Met een authentieke en unieke keuken, bijzondere cabins en een prachtige omgeving is het hier echt genieten. En dat de eigenaren van Trasti & Trine een oprechte interesse hebben in het goed verzorgen van hun gasten, de natuur en de lokale gemeenschap, is in alles terug te zien. Zo geniet u hier van ongedwongen ontmoetingen tussen mens, dier en natuur, zonder dat er sporen achtergelaten worden in de omgeving. Hierdoor is Trasti & Trine de perfecte plek voor een Noors avontuur.

Waar

Trasti & Trine ligt midden in de bossen op tien kilometer van het centrum van Alta in Noors Lapland. 

Slapen

Trasti & Trine is een heerlijke plek om tot rust te komen. Iedere kamer heeft een unieke inrichting en is geïnspireerd op de omgeving. En dankzij de grote ramen en het uitzicht op de omliggende bossen worden binnen en buiten één.

Beleven

Trasti & Trine is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving van Alta te ontdekken. Zo is Trasti & Trine een ideale bestemming om het Noorderlicht te bewonderen. Ook kunt u hier kooklessen volgen en bent u van harte welkom bij de husky kennel niet ver van de lodge. Hier leven ongeveer zestig husky’s die dol zijn op aandacht en dus graag geaaid en geknuffeld willen worden. In de winter kunt u een sledetocht maken met de husky’s, van enkele uren tot enkele dagen, en in de zomer kunt u samen met de honden hiken door de prachtige omgeving. Laat uw Talisman specialist weten waar uw interesse naar uitgaat zodat ze een ideaal programma voor u kan ontwerpen. 

Eten & drinken

De chef van Trasti & Trine heeft als missie dat wat er gekookt wordt in overeenstemming is met de omringende natuur en cultuur. Daarom is de keuken van Trasti & Trine gebaseerd op biologische, lokale en pure producten, zoals aardappelen, bessen, koningskrab en rendiervlees. Deze producten komen zo veel mogelijk uit de bergen, de zee of de omliggende bossen. Voor de weinige ingrediënten die van buiten de regio komen, worden de meest biologische en duurzame opties gekozen. Hierdoor wordt de impact op het milieu geminimaliseerd. Zo kunt u met een goed geweten genieten van een heerlijke, bijzondere en authentieke culinaire ervaring waarbij u het beste van de Noord-Noorse keuken proeft.