Een oase van rust en sereniteit

Het Six Senses Zil Pasyon is genesteld tussen graniet gesteente, groene jungle en parelwitte stranden. Op het privé-eiland Félicité in de Seychellen. Hier vindt u dus geen andere resorts, maar volop privacy. Een oase van rust en sereniteit.

Specials

  • Boek minimaal 120 dagen van tevoren uw verblijf van minimaal 5 nachten in een villa en u krijgt 20% korting en een upgrade naar All Inclusive. Boekt u minimaal 10 nachten? Dan komt u in aanmerking voor gratis helikopter transfers.
  • The perfect inclusive getaway: boek een verblijf van minimaal 4 nachten in een villa en u krijgt 20% korting en een upgrade naar Volpension.
  • Boek een Two-Bedroom Pool Villa voor 31 oktober 2019 (verblijf in de periode tot 31 oktober 2019) en ontvang 20% korting op uw verblijf en een upgrade naar All Inclusive!
  • Neem contact op met één van onze reisspecialisten voor de voorwaarden. In het blok hiernaast kunt u een contactverzoek of offerte-aanvraag indienen. Zij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer inspiratie en informatie!

De typische Six Senses stijl

Precies zoals u mag verwachten van de duurzaam-luxe filosofie van Six Senses beslaat dit resort minder dan 1/3 van het eiland en draagt u met uw verblijf een steentje bij aan het behoud van de natuur. Zowel boven als onder water! Water wordt gefilterd, zodat u hier geen plastic flessen aantreft.

U vindt enkel villa’s bij het Six Senses Zil Pasyon, uiteraard ingericht in de typische Six Senses stijl. Met gebruik van veel natuurlijke materialen, lichte kleurstellingen met hier en daar heldere kleuraccenten. Alle villa’s hebben een eigen zwembad en zijn uitgerust met de meest moderne gemakken. Kiest u voor een villa met uitzicht op de weelderig groene jungle, of met uitzicht op de Indische Oceaan?

Er zijn villa’s met één slaapkamer, en villa’s met meerdere slaapkamers zodat ook een verblijf met het hele gezin gemakkelijk mogelijk is. Het beste van deze villa’s, vinden wij, is het enorme zwembad dat maar liefst 40m2 beslaat en uitzicht biedt over de oceaan.

Verschillende restaurants

Er zijn verschillende restaurants in het resort te vinden, evenals een diversiteit aan bars zodat u bijna iedere avond een andere sfeer kunt ervaren. Veel van de ingrediënten komen uit de tuinen die met veel zorg zijn aangelegd op het eiland, zodat er zo min mogelijk vanuit de omliggende eilanden hoeft te komen. De verschillende culturen die invloed hebben gehad op de keuken van de Seychellen zijn in iedere maaltijd te proeven. De Afrikaanse, Chinese, Franse, Engelse en Indiase smaken worden naar hartenlust en tot in het perfecte gecombineerd.

Vrijheid

Vervelen doet u hier niet met de schitterende onderwaterwereld aan uw voeten. U kunt kiezen voor activiteiten op het water, of onderwater. Natuurlijk zijn er ook verschillende mogelijkheden om de veelzijdige flora en fauna op het eiland te ontdekken, Six Sense Zil Pasyon heeft activiteiten gecreëerd voor jong én oud. Wat denkt u bijvoorbeeld van een trekking naar de top van de hoogste heuvel op het eiland? Schitterende uitzichten gegarandeerd. Of een speurtocht door het water en op het strand... U kunt ook besluiten de verschillende eilanden vanuit de lucht te bekijken met een helikoptertocht.

Het bijzondere aan het Six Senses Zil Pasyon is de vrijheid die u hier ervaart. Een kayak meenemen om een afgelegen strand te bezoeken, zwemmen naar een klein eilandje, eiland hoppen of duiken….alles is hier mogelijk en de supervriendelijke crew doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Komt u hier vooral voor uw ontspanning dan mag een bezoek aan de Six Senses Spa natuurlijk niet ontbreken. Bij Zil Pasyon vindt u maar liefst vijf spa-villa’s waar u in uw eentje of samen met uw partner van een behandeling kan genieten.

Tip: Combineer een verblijf in Six Senses Zil Pasyon eens met een verblijf op een ander eiland in de Seychellen. Zo ervaart u een exclusieve Island Hopping beleving.

Tripadvisor over Six Senses Zil Pasyon