Het Four Seasons Resort biedt exclusiviteit in een serene, natuurlijke omgeving. Met de gezelligheid van Chiang Mai binnen handbereik.

Anders dan andere hotels en resorts ligt het exclusieve Four Seasons Resort niet centraal in Chiang Mai, maar in de groene Mae Rim vallei net buiten de stad. Een heerlijke rustige stek in een natuurlijke setting. Ideaal voor rustzoekers, maar door de faciliteiten en meerkamervilla’s ook een prachtresort voor gezinnen. 

In het groen

Het resort ligt middenin de groene Mae Rim vallei en wordt omgeven door prachtig aangelegde privétuinen. Centraal in het resort liggen rijstvelden, waar een aantal suites uitzicht op bieden. Doordat u zich buiten de stad bevindt, is het hier heerlijk rustig. Toch reist u met de shuttlebus toch ook zó naar de gezelligheid van de stad. 

Lanna stijl

De kamers van het resort zijn al prachtig, maar wij kiezen liever voor de paviljoens (met uitzicht op de rijstvelden!) of zelfs de luxe villa’s met zwembad. De accommodaties hebben allemaal een interieur in Lanna stijl, wat erg typerend is voor het noorden van Thailand. Denkt u aan luxe, kleurrijke stoffen, veel donker hout, warme tinten, goudkleurige details, houtsnijwerk en Thaise kunstobjecten. Het Four Seasons Resort Chiang Mai heeft ook villa’s met twee tot vier slaapkamers en een speciale Family Residence. Dus ook wanneer u met een groter gezelschap of uw kinderen reist, is het resort bijzonder geschikt. 

Bijzonder eten

Er gaat geen dag voorbij of u wordt verrast met geweldige lunch- en dinerervaringen. U kunt een tafeltje reserveren in het Italiaans geïnspireerde Terraces Restaurant of deelnemen aan de uitgebreide zondagse brunch. Nog specialer zijn de ‘private dining’ opties die het resort biedt. Een privé-ontbijt tussen de rijstvelden of een romantisch diner, om maar wat voorbeelden te noemen. Wilt u eens goed kennismaken met de lokale Thaise keuken, dan kunt u bij het resort een speciaal culinair pakket boeken waarin onder andere een begeleide streetfood tour is opgenomen. 

Van rijst planten tot zelf koken

Buiten de culturele bezoekjes aan Chiang Mai is er vanuit het resort nog veel meer te ondernemen. Voor jonge kinderen en tieners zijn er speciale activiteitenpakketjes waaraan zij kunnen deelnemen, terwijl u een paar uur in de spa doorbrengt of gaat golfen. Leer meer over rijst als u samen met het culinaire team nieuwe rijstplantjes plant of daag u zelf uit tijdens een Thaise kookworkshop. 

Tripadvisor over het Four Seasons Resort Chiang Mai