Ruime luxe villa's aan een wit zandstrand, ideaal voor een vakantie met het hele gezin

Verblijven in de privacy van uw eigen privévilla, met toch alle service en faciliteiten die u van een sterrenresort mag verwachten? De elf villa's van Miskawaan op Koh Samui voldoen perfect aan deze criteria en bieden alle ingrediënten voor een onbezorgde strandvakantie. Voor elke familie is wel een passend verblijf te vinden: er zijn villa's met 4, 5, 6 en zelfs 7 slaapkamers!

Uw eigen villa aan het strand

De villa's liggen aan het strand met diepgroene tropische begroeiing als decor. De ligging is perfect; ver van de massa maar met alle activiteiten die er op het tropische Koh Samui te vinden zijn binnen handbereik. Het is niet alleen de ligging die Miskawaan favoriet maakt bij Talisman. De kleinschaligheid van het resort geeft u het gevoel een waar geheim te hebben ontdekt! De inrichting van uw villa is in een prachtige mix van moderne elementen met typisch Thaise accenten. Elke villa heeft een eigen naam en een eigen uniek design, maar ze beschikken allen over een royale woonkamer, een prachtige keuken, meerdere slaapkamers, badkamers en een eigen zwembad.

Er wordt voor u gekookt!

In uw villa vindt u een enorme keuken met alle benodigdheden die u zich maar kunt wensen. Nu bent u op vakantie dus wij kunnen ons voorstellen dat u liever geen pan aanraakt. De meest ervaren Thaise Chefs zijn in dienst van het resort, speciaal om voor u overheerlijke gerechten op tafel te toveren. U kiest de ingrediënten en bepaalt wat u wilt eten. Indien u dit wenst kunt u met de Chef mee de markt op om de ingrediënten te kopen en zo meer te leren over de Thaise cultuur. U luncht en dineert dus wanneer u dit wilt, op iedere plek die u wenselijk is. Maar u kunt ook besluiten de restaurants in de buurt uit te proberen. Deze bieden voortreffende gerechten en zijn van hoog niveau. Met andere woorden: u bevindt zich op Koh Samui te midden van een culinair paradijs! Heeft u meer behoefte aan een rustigere gelegenheid om te dineren, dan kan dit natuurlijk ook heerlijk ontspannen aan het strand voor uw villa!

Kleine kinderen

Wanneer u met kleine kinderen reist die nog niet kunnen zwemmen, is het mogelijk om een speciaal veiligheidshek rond uw privézwembad te plaatsen. Laat ons vooraf weten of u dit wenst, dan kunnen wij tijdig Miskawaan informeren. Tegen betaling is het ook mogelijk om een 'babymand' samen te stellen. In deze mand zitten allerlei benodigdheden zoals luiers, natte doekjes, babypoeder en meer. Daarnaast kan Miskawaan een babysitservice voor u verzorgen.

Tripadvisor over Miskawaan

Vergelijkbare accommodaties in Thailand