Door: Heidi
Elke keer dat we via Talisman boeken hebben we de mooiste en best gelegen kamer.

Beste Evelyn,

Nu we weer neergedaald zijn uit de hemel, wil ik je graag normaals hartelijk danken om deze reis voor ons te verzorgen! Je gaf prima advies want Four Seasons is idd een echte topper! Kers op de taart was de prachtige kamer die ons door Mevrouw Hiralal werd toegewezen met een upgrade er boven op. We waren echt verrukt door het prachtige uitzicht!  Zoals ik bij de boeking al aanhaalde, elke keer dat we via Talisman boeken hebben we de mooiste en best gelegen kamer! Toeval of niet:)? Jullie doen dat geweldig!

Het resort was prachtig en ondanks onze plannen om het eiland te verkennen en andere restaurants op te zoeken, zijn we niet buiten geweest. Het domein was een oase van rust en natuurlijke schoonheid, alsof je in een andere wereld zat. We hebben genoten van het mooie weer, de natuur, het witte strand en 50 meter lange zwembad, de spa, de villa met wondermooi uitzicht, het eten.

Alle restaurants waren heel goed en vooral de thema avonden waren echt super (beach bbq was niet te missen). Maar wat het geheel toch wel extra bijzonder maakt is de service! Wat een hartelijke en professionele mensen! Alles klopt, gewoon TOP!

Ook hartelijk dank voor de leuke attentie die we in de brievenbus vonden, een mooi kookboek waar ik zeker mee aan de slag kan om het Thailand gevoel nog even te bewaren!

We kijken al uit naar een volgende gelegenheid! Dit zijn vakanties die eeuwig in je hart blijven!
 
Beste groetjes,
 
Heidi