Door: Lex en Marjan Oosting
Daar zijn we dan weer, terug van een onvergetelijke vakantie in Thailand. Alles was weer super geregeld, door jullie!!

Hallo Ingrid,

Daar zijn we dan weer, terug van een onvergetelijke vakantie in Thailand. Alles was weer super geregeld, door jullie !! We hebben ontzettend genoten en diverse dingen gedaan, ook diverse excursies, bus vervoeren en privé speedboot geregeld via Exotissimo tours (prima organisatie).

We begonnen eerst met prima vervoer van Schiphol travel keurig op tijd! Toen op Schiphol chaotische incheck, moest via KLM balie, wilden als groep inchecken, maar dit snapte ze niet en moesten naar verschillende balies met 1 E ticket, en gaven ons allemaal andere stoelnummers door het hele vliegtuig heen.

Ze zeiden dat het zo klopte,maar wij lieten je gekopieerde brief zien met stoel nummers, gingen dit toen navragen aan een medewerkster van China Airlines en het bleek netjes in de computer te staan. Dus alles moest weer ingenomen worden, en toen kon het allemaal wel via 1 balie. (dus eindelijk de goede stoelen !) Verder een voorspoedige vlucht.

Op Bangkok goede vlucht met Bangkok Airlines, met prima voorzieningen op de luchthaven met pasje. Op Chiang Mai prima opgewacht voor transfer naar de Panviman. Helaas waren niet alle kamers op 1 verdieping, dit kon evt wel maar pas op dinsdag (dit hebben we maar zo gelaten) verder een super ontvangst en persoonlijke aandacht van iedereen.

Super vervoer bij hun met 1 busje met z'n allen (12 + baby) Weer allerlei nieuwe dingen ontdekt, je raakt niet uitgekeken. Zelfs een monniken tempel in het oerwoud gevonden nog erg rustig was,maar hier zie je langzaam dat het allemaal verwesterd.

Tafel voor 12 met kinderstoel was weer prima geregeld. Ook de verjaardagstaart viel in goede aarde, was een verrassing en de hele staf kwam zingen! Op de laatste dag vertrokken we om 7 uur 's ochtends, konden om half 7 eten zorgde snel voor ons.

Alleen de man van Exotissimo kwam ons halen keurig op tijd, maar deze was zo zenuwachtig gestrest en paniekerig dat we er zelf zenuwachtig van werden,maar had wel alles netjes geregeld en ons al ingecheckt met stoel nummers, dus dat viel weer mee. Daarna weer vliegen me Bangkok Airlines, helaas hadden deze een uur vertraging maar de loungeruimte met koffie en gebak viel dit reuze mee.

Aangekomen op Krabi weer een keurige transfer naar ons hotel. Aangekomen op de Anyavee Tubkaek, met weer een hartelijke ontvangst,voelde we ons er meteen thuis. Helemaal toen we onze upgrade kamers zagen: op de 2e verdieping de Luxe kamers met mooi zeezicht en luxe badkamer. (ik had niks verteld tegen de groep, dus ze keken hun ogen uit !)

Mooie plek en lekker rustig met mooie natuur en aller vriendelijks en persoonlijk personeel,  die voor iedereen een persoonlijk praatje of glimlach hadden, en niks te veel was. Diverse dingen geregeld via Exotissimo, prima geregeld via telefoon, netjes terug gebeld en alles geregeld.

Onbekende monniken grotten bezocht,waar haast geen toeristen kwamen, chauffeur is meegegaan vond het erg interessant en hielp Wendy persoonlijk bij moeilijke stukken, super. Na een hartelijk persoonlijk afscheid van de eigenaresse en personeel met foto`s en wijn werden we uitgezwaaid en op naar Koh Lanta. Keurig opgehaald door Exotissimo/Siam travel, naar Koh Lanta.

Lange rit met veel oponthoud bij de veerponten 2 x , maar eenmaal aangekomen bij het Rawi Warin was de rit snel vergeten.

Goede ontvangst en mooie pondkamers precies degene welke we gevraagd hadden. Mooi hotel en vriendelijk personeel (we moesten wel even wennen dat het personeel bij je tafel bleef staan, en dat ze zelfs je drinken bij schonken en je servet op je schoot legde en je stoel extra aanschoven, maar dit wende snel.

Ook weer een mooie verjaardagstaart en werd de jarige in leuk gebrekkig Engels toegezongen door het personeel.

Ook hier weer van alles gedaan,ook via Exxotissimo/Siam zelfs een privé speedboot geregeld die naar snorkelplekken ging.Ontstond enige verwarring met de late uitcheck, stond op ons papiertje 2 uur, maar was bij hun half 2. Dus maar om half 2 eruit en om 3 uur werden we weer opgehaald door onze transfers naar het vliegtuig, ook hier vertraging bij de ponten. Op Krabi Airport keurig als groep kunnen inchecken en alle bagage doorlabelen naar Amsterdam.

Alles super gegaan met Emma, en Wendy. Emma kreeg veel aandacht en persoonlijke bestek, servies met extraatjes van personeel, ze kende haar goed van naam. Wendy werd waar nodig extra geholpen door personeel, allemaal super.

Dit was weer een super vakantie voor ons allemaal, na zoveel tegenslagen hebben we er met z'n allen super van genoten,en nemen we weer ons petje voor je af dat alles weer erg goed was geregeld.

Hierbij nog ons persoonlijk bedankje, namens de gehele groep.

Met vriendelijke groet Lex en Marjan Oosting en de rest van de hele Thailand groep.