Door: Cees
Schitterende accommodaties op prachtige locaties

Goedemiddag Evelyn,

Ik wilde je even laten weten dat wij weer veilig zijn thuisgekomen na opnieuw een fantastische reis. Alle accommodaties waren schitterend op prachtige locaties.

De Eastern & Oriental Express van Bangkok naar Singapore was een belevenis en voortreffelijk verzorgd. Het celebration ontbijt was geweldig met champagne en echte kaviaar.
De Fullerton suite was geweldig met prachtig terras met sala en fantastisch uitzicht.
Het Sofitel SO in Bangkok is schitterend, voor een deel gestyled inclusief de kleding van de medewerkers door Christian Lacroix. Zoals je weet zijn wij nogal verknocht aan het Mandarin Oriental met name door de ligging, maar de inrichting en service van het Sofitel SO waren ongeëvenaard. De clubservice is van ongekend niveau en beide restaurants uitstekend met een door ons nog nooit eerder genoten ontbijt. Bovendien kregen wij nog een upgrade naar een suite waardoor het helemaal niet meer stuk kon.
De villa’s van de Pimalai en de Racha waren super, waarbij villa 102 op de Racha ons hart heeft gestolen; schitterende inrichting, prachtig uitzicht en vele gadgets waaronder een super compleet Japans toilet.

Hoewel wij dit keer minder een beroep moesten doen op gidsen waren alle transfers van en naar hotels, resorts, vliegvelden en treinstation weer onberispelijk geregeld.

Kortom onze hartelijke dank voor opnieuw een supervakantie en dank voor de fles wijn bij terugkomst.

Vriendelijke groet,

Cees