Trendy en fris, Nikki Beach is het perfecte verblijf als u op zoek bent naar wat leven in de brouwerij.

Nikki Beach is een frisse verschijning in de hotellerie van Dubai. Dit moderne hotel ligt aan een mooi strand aan Pearl Jumeira, vlakbij Old Dubai. Toch bent u met de taxi zo in het moderne Dubai met de extravagante shopping malls als Mall of the Emirates en The Dubai Mall bij Burj Khalifa.

Trendy lounge sfeer

Veel wit, lichtgrijs, licht hout en lichte tinten blauw geven het hotel een minimalistische en trendy uitstraling. Dit ziet u ook terug in de kamers en suites. De Covet Rooms zijn met een afmeting van 55m² al lekker ruim. De kamers hebben een 'zwevend' bed, een ruime badkamer met inloopdouche en oversized vrijstaand bad en een minibar waarvan de inhoud geheel aan uw wensen kan worden aangepast. Ook is er een 'pillow menu' en interactieve televisie. Naast de kamers zijn er ook de ruimere suites (met aparte living) en Beach Villa's met eigen zwembad en één of twee slaapkamers. 

Aan het strand

Nikki Beach heeft een fijn 27 meter lang zwembad met bubbelbad; beide bieden uitzicht op het strand en de Arabische Golf. Loungemuziek klinkt uit de subtiel verborgen speakers. Om het zwembad en op het strand staan comfortabele zonnebedden voor u gereed. Voor uw ontspanning biedt het hotel tevens een spa (met hammam!) en een gym.

Key West

's Morgens geniet u in Café Nikki binnen, of buiten op het terras aan het zwembad van een goed ontbijt. Ook voor lunch en diner is het restaurant geopend. U kunt ook dineren in Key West, waar gerechten met invloeden de keuken van Florida en de Caribbean op de kaart staan. Veel verse vis! Ook geniet u hier van heerlijk aperitiefjes voor het eten. Naast de restaurants heeft het hotel de Soul Bar in de lobby en een eigen Beach Club met restaurant. Houdt u er rekening mee dat u de muziek uit de Beach Club soms ook in het resort kunt horen. Bij een bepaalde windrichting kan dit effect versterkt worden. 

Tripadvisor over Nikki Beach Resort & Spa Dubai

Vergelijkbare accommodaties in Verenigde Arabische Emiraten