U krijgt als Talisman gast een meeslepende Formula One ervaring

Talisman Travel Design biedt u de unieke mogelijkheid om bij de Formule 1 aanwezig te zijn in de Paddock Club. Vanuit een unieke locatie en de exclusieve gastvrijheid van de Paddock Club maakt u alle actie en race activiteiten van heel dichtbij mee. Natuurlijk biedt de Paddock Club locatie een fantastisch uitzicht, meestal direct boven de pitlane boxen gelegen. Het uitkijken over start finish is slechts het begin. U krijgt als Talisman gast een meeslepende Formula One ervaring. Zo ontmoet u het Red Bull team, krijgt u toegang tot de garageboxen waar u uit eerste hand kunt ervaren wat er nodig is om de formule 1 auto op de baan te krijgen. U ziet alle data informatie op schermen die nergens anders beschikbaar zijn en daarbij hoort u alle radiocommunicatie tussen de coureur en de pits. Als gast van de Paddock Club mag u van ons alle luxe verwachten die hoort bij een team als Red Bull, waaronder:

- Gastronomische gerechten die door internationaal gerenommeerde chef-koks worden bereid.
- Champagne en heerlijke wijnen, gedistilleerde dranken, verschillende soorten bier en uiteraard Red Bull.
- Een dag in de Paddock Club is een volledige dag van activiteiten van 's morgens vroeg tot de schemering- en soms daarbuiten.

De gastvrije Paddock Club suite beschikt over:

- Een HD-video muur zodat u niets hoeft te missen.
- Deskundigen die u up-to-date houden met het laatste nieuws van de F1
- Meet en greet met de coureurs* en teamleden.
- Een hoogtepunt van het Talisman Paddock Club pakket is een rondleiding door de garage waar u alle in en outs ziet van het Red Bull Racing Team. 

Als aandenken ontvangt u een exclusieve Red Bull Racing gift bag.

Onder voorbehoud van beschikbaarheid.