Dit boetiek hotel ligt aan de oevers van de levendige Parfumrivier met uitzicht op de beroemde Citadel van Hue

La Résidence is de voormalige residentie van de Franse gouverneur en is door de Azerai keten omgebouwd tot een prachtig boetiekhotel. Tegenwoordig is Azerai La Résidence het beste hotel van Hué. Het is gelegen aan de Parfum rivier en op loopafstand van de Citadel. Het is een charmant gebouw in Art Deco stijl met Vietnamese accenten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en geeft u persoonlijke aandacht. Het zwembad kijkt uit over de rivier. Het is een groot zoutwater bad met een apart deel voor kinderen. Waar je bij andere hotels vaak beter de stad in kan gaan voor goede restaurants, biedt Azerai La Résidence juist een uitstekende keuze en kwaliteit. 

Ontdek de schatten van Hue

Tijdens een wandeling door Hue ziet u de Citadel, de Verboden Purperen Stad en keizerlijke paleizen. Maar ook pagodes, graftombes en de Franse Wijk. Een boottocht over de Parfumrivier naar de Thien Mupagode, de oudste pagode van Hue te midden van uitbundig groen, is een echte aanrader. De indrukwekkende natuur, het leven van alledag op de oevers en het verkeer op het water zijn betoverend. Een fietstocht door de mooie omgeving is misschien wel de beste manier om de lokale sfeer op te snuiven. Vanuit het grote zwembad kijkt uit over de rivier. En vanuit de state-of-the-art gym heeft een schitterend uitzicht over de omgeving. In de Art Deco stijl Le Spa kunt u kiezen uit de uitmuntende Vietnamese behandelingen en gebruik maken van de sauna en jacuzzi. 

Art Deco

De 122 stijlvolle kamers en suites zijn ingericht in Art Deco stijl met Vietnamese accenten en met gebruik van zachte, warme kleuren en natuurlijke materialen. Vanuit het enorme hemelbed heeft u een pracht uitzicht over de rivier. De ruime Colonial Suites in het voormalige woonhuis zijn erg bijzonder. Met plafond ventilators, klamboes en donkere houten vloeren. Op uw terras geniet u met een heerlijk aperitief in uw hand van de mooie zonsondergang. 

Le Parfum

In restaurant Le Parfum geniet u van creatieve Aziatische, Vietnamese en Europese gerechten. Le Gouverneur is een sfeervolle ontmoetingsplek voor een drankje en een snack. En van het decadente koloniale leven proeft u tijdens een Vietnamese Poolside BBQ, een Hue Coocking Class of een Huong River Dinner Cruise. Heel bijzonder.

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam