Het luxe koloniale pand waarin het Park Hyatt huist ligt uitstekend aan het Lam Son plein nabij iconen als het beroemde Opera House, de Notre Dame kathedraal en de Ben Thanh markt

Het Park Hyatt hotel is een majestueuze verschijning in het hart van het levendige Ho Chi Minhstad, waar wolkenkrabbers, toprestaurants, trendy cafés, chique mode en design hand in hand gaan met oeroude pagodes, koloniale architectuur, kleurrijke markten en ronkende brommers. Park Hyatt bevindt zich precies in het hart van dit alles.

Het koloniale gebouw

Het zal de kenner opvallen dat dit hotel uniek is in het Park Hyatt portfolio. In tegenstelling tot andere hotels van deze keten, die veelal een heel strakke inrichting hebben, is hier bewust gekozen voor een koloniaal decor. Dit sluit perfect aan bij het exterieur van het hotel en het van oorsprong koloniale karakter van de stad, dat in de huidige tijd steeds meer moderniseert. Zodra u binnenstapt, ziet u dat er met oog voor detail aandacht is gewerkt aan het interieur. Zowel de kamers als de publieke ruimten zijn prachtig ontworpen en gedecoreerd met mooie kunst en schilderijen. 

Het hotel heeft in totaal 244 kamers en suites, alle in een elegante koloniale stijl ingericht met houten vloeren, grote ramen met Franse luiken en een luxe badkamer. De kamers aan de tuinzijde, met zicht op het zwembad en het groen, hebben hier onze voorkeur.

Xuan Spa

Het hotel is in een U-vorm gebouwd, waardoor er in het midden plaats is gemaakt voor een rustieke tuin waarin zich onder andere het zwembad bevindt. Hiermee heeft het hotel de perfecte plek gecreëerd om haar gasten een vleugje rust te bieden in de bedrijvigheid van de stad. Daarnaast biedt de Xuan Spa een serene plek om tijdens een massage te ontspannen.

Van Italiaans tot puur Vietnamees

Dagelijks wordt in het gerenommeerde Opera Restaurant een uitstekend ontbijt geserveerd. Zeker in de ochtenden is het heerlijk om een tafeltje in de serre te nemen of zelfs buiten onder de schaduw van parasols. In de avond worden in dit restaurant fraaie Italiaanse gerechten geserveerd. Bij Square One geniet u van Vietnamese specialiteiten. De lichte en stijlvolle Park Lounge, grenzend aan de lobby, is met comfortabele stoelen en banken de perfecte plek om te genieten van een kop koffie of de afternoon tea die hier in de middag wordt geserveerd. Voor een alcoholische versnapering bent u bij de bar 2 Lam Son, favoriete onder de internationale jetsetters, aan het juiste adres.

Tripadvisor over Park Hyatt Hotel Saigon

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam