Liefhebbers van de Six Senses filosofie, zitten goed in Con Dao. Maakt u zich op voor een onvergetelijke eco-luxe ervaring op een adembenemende locatie.

Het elegante Six Senses Con Dao is het eerste vijfsterren resort op het ongerepte Con Dao eiland, in de Con Dao Archipel. Als Robinson Crusoe had mogen kiezen, was hij waarschijnlijk het liefste hier aangespoeld. 

Eco

Het resort ligt schitterend in een baai van de kristalheldere Zuid-Chinese Zee, omgeven door mangrovebossen. De moderne architectuur gaat harmonieus op in de prachtige natuur door het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen in aardetinten. Hier bent u echt even helemaal weg van de rest van de wereld. 

Paradijselijk

Dit paradijs is een nationaal park en de belangrijkste broedplaats in Vietnam voor zeeschildpadden. Snorkelen tussen de koraalriffen of wandelen door de bossen van Con Dao is onvergetelijk. Of u maakt een mooie boottocht en u geniet van de omliggende eilandjes en de dolfijnen in de Zuid-Chinese Zee. 

Six Senses Spa

Een weldadige behandeling in de wereldberoemde Six Senses Spa, omgeven door tropische tuinen en met de Lo Voi bergen op de achtergrond, mag u niet missen. 

De 50 moderne villa's gebouwd met tropisch hardhout liggen prachtig tussen het zandstrand en de omliggende heuvels. Zandpaden verbinden de villa's en bamboe afrasteringen zorgen voor optimale privacy. Het strakke interieur van de villa's is licht en ruimtelijk, met witte vloeren en de muren. De plafonds en de bedden zijn gemaakt van onbewerkt hout. De ruime badkamer heeft een heerlijk bad en een buiten-regendouche. Uw privé zoutwater zwembad, tussen uw villa en de zee, lijkt op te gaan in deze azuurblauwe zee. En uw persoonlijke butler zorgt dat het u aan niets ontbreekt in dit eco-paradijs.

Destination Dining

Six Senses Con Dao serveert de lekkerste drankjes en de meest verfijnde Vietnamese en mediterrane gerechten, bereid met lokale, biologische ingrediënten. Dineren in de privacy van uw villa is heerlijk, maar u kunt natuurlijk ook naar een van de voortreffelijke eetgelegenheden. By the Beach is fantastisch voor verse vis met zeezicht. Vietnamese at the Market serveert traditionele lokale gerechten. Bij Delicious kunt u van lekkere gerechten genieten of deze meenemen. Of u kiest voor Destination Dining; een barbecue of picknick op de locatie van uw keuze. 

Tripadvisor over Six Senses Con Dao

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam