Door: Mevouw Pelgrims
The Nam Hai is een prachtig resort! Prachtige kamer op het strand.

Beste Marjolein,

Onze vakantie was super!

Singapore: vonden wij een fantastische stad die een prima indruk naliet. Geen druk stadsgevoel daar, meteen vakantiesfeer daar. Bij aankomst even gaan chillen aan het mooie zwembad met toffe bar. Super service met frisse doekjes, water …

Kamers in het Fullerton Bay Hotel overtroffen onze verwachtingen, we hadden een hoekkamer met prachtig zicht op Marina Bay. Leuke terrasjes in de buurt met lekker eten en prachtig zicht op het water en Marina Bay.

Uitstap met gids was perfect! Zeer vriendelijk, veel geleerd en echt leuk!

Vietnam: Cultuurschok :)! Na het georganiseerde, nette Singapore terechtkomen in totale chaos. Meer dan een uur wachten op visum en dan het gekke verkeer in :)! Dan aankomen in een oase van rust en pracht! The Nam Hai is een prachtig resort! Prachtige kamer op het strand en de jongens sliepen vlakbij (3 villa’s van ons). Daar wachtten hapjes en gekoelde wijn. Een prima begin van de vakantie! Op het resort was niets aan te merken, zeer rustgevend, perfecte service, prachtig restaurant en overheerlijk eten. Kamers tip top in orde en zeer sfeervol “thuiskomen" met muziek, kaarsen…Het dorpje Hoi An was ook heel gezellig en druk en zeer sfeervol met al de lampionnen. Ook zeer lekker gegeten daar. Zijn ook gaan golfen in Montgomery. Ook een aanrader. Wilden ook graag de kookcursus doen maar helaas de laatste 5 dagen heb ik te kampen gehad met felle maag en darmklachten. Dat was wel jammer!

We houden zeer mooie herinneringen over aan deze vakantie! Een absolute aanrader en een mooie combinatie!

Hartelijk dank voor de goede organisatie en de tips! Als u nog vragen heeft mag u me natuurlijk altijd bellen!

Beste groeten en tot een volgende keer!

Heidi