De jachthaven van Singapore is opgesierd met glimmende staal en prachtig gepoetste miljoenenjachten.Tegenover deze glanzende skyline prijkt het discrete, maar stijlvolle Fullerton Bay.

Het trendy Fullerton Bay Hotel ligt in het Fullerton Complex. Dat is het gebouw waarin ook The Fullerton Hotel en diverse restaurants zijn ondergebracht. Omdat het complex direct aan de haven van Singapore ligt, heeft u vanuit uw kamer of suite een spectaculair uitzicht over Marina Bay. In contrast tot de meeste andere hotels behoort het Fullerton Bay Hotel niet tot de high rise hotels. Het zit in een pand met een bescheiden hoogte. Bij binnenkomst herkent u de typische hedendaagse 'Singapore stijl'.

Aan de voet van Singapore's jachthaven

Singapore beslaat geen groot oppervlak, maar toch valt er in de stad is onvoorstelbaar veel te doen en te beleven. Of u nu de voorkeur geeft aan geschiedenis en architectuur of liever gaat shoppen in een gigantische mall: Singapore biedt het allemaal. Vanaf het hotel is het centrum eenvoudig en overzichtelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Dichtbij begint het spektakel al voor de deur in de jachthaven. Daar vindt u genoeg vertier voor een hele dag. Voor de ontspanning heeft het hotel een zwembad en een fitnesscentrum. Voor een weldadige behandeling in een spa bent u van harte welkom bij de buren van het The Fullerton Hotel.

Slapen in stijl

Fullerton Bay biedt gasten de keuze uit in totaal honderd kamers in verschillende categorieen en stijlen. In de kamers en suites vormt het gebruik van natuurlijke kleuren het fundament waarop de combinatie met typisch Aziatische invloeden op rust. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Van free wifi en onbeperkt Nespresso tot luxe Molton Brown producten en zelfs een hoofdkussenmenu.

Dakterras met uitzicht op Marina Bay

De keuze aan restaurants zal het u doen duizelen. U verblijft namelijk in het Fullerton Complex, waar u talloze restaurants in alle soorten en maten vindt. Natuurlijk hoeft u het hotel niet te verlaten om te genieten van een weldadig diner want ook in het Fullerton Bay Hotel vindt u drie restaurants die niet alleen geweldige menu's maar ook een perfecte ambiance bieden. Clifford is ingericht in een koloniale stijl, met robuuste rood houten stoelen en donkere tafels. De ramen, die van vloer tot plafond reiken, bieden uitzicht over de jachthaven. Hier geniet u van een romantisch diner voor twee of een ontspannen lunch. The Landing Point is gelegen aan de Clifford Pier - de plek waar ooit de allereerste immigranten aan wal kwamen. Nu ligt hier een 13 meter lange bar, waar lichte maaltijden zoals salades en sandwiches worden geserveerd naast heerlijke cocktails of een afternoon tea in de middag. Lantern is gelegen op het dak van het hotel en biedt zodoende een geweldig uitzicht over het Marina Bay Waterfront en de skyline van Singapore. Met de skyline op de achtergrond kunt u genieten van live Cubaanse of Latino muziek terwijl u nipt van een huisgemaakte cocktail of glaasje champagne.

Vergelijkbare accommodaties in Singapore