Door: Paulien Withagen en Rob Goes
Hue met al zijn bezienswaardigheden heel bijzonder én ook hier weer een geweldige gids.

Beste Evelyn,

De reis was een heel bijzondere ervaring. De vluchten zijn prima verlopen en de hotels waren van hoog niveau. Wij vonden de mensen erg vriendelijk en het eten heerlijk en niet te vergeten: al die scooters....

De Streetfood Tour in Hanoi onder begeleiding van Daniel Hoyer was zeer de moeite waard.

De fietstocht hebben wij als wat minder ervaren. Waarschijnlijk kwam dit vooral door het regenachtige weer en een wat pijnlijke voet (ik ben recentelijk geopereerd).

De gids van de fietstocht deed zijn uiterste best om het ons na de zin te maken. Hij nam ons allereerst mee naar zijn huis en zo kregen wij een indruk van een Vietnamese woning.

Wij vonden de volgorde van eerst de Streetfood Tour en daarna de fietstocht beter dan omgekeerd.

De Halong Violet Cruise was in alle opzichten geweldig!

Hue met al zijn bezienswaardigheden heel bijzonder én ook hier weer een geweldige gids. Wij kwamen op zondag 8 maart aan en ik kreeg een prachtig boeket bloemen omdat het vrouwendag was. Heel attent.

De autorit naar onze laatste bestemming Hoi An was ook schitterend. Het hotel geweldig.

We hebben echter één ding als minder prettig ervaren en dat betrof het privé zwembad. Weliswaar ook heel groot/ruim, maar het ontbrak je aan privacy.

Bij terugkomst op Schiphol stond onze auto, van binnen en buiten grondig gepoetst, netjes klaar met een heerlijke fles wijn van jullie. Hiervoor hartelijk dank.

We zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzonder reis in een land waar helaas de tegenstellingen (arm/rijk) groot zijn.

Met hartelijke groet,
Paulien Withagen en Rob Goes.