De Violet is de meest exclusieve boot in Halong Bay

Op de Halong Violet, een superluxe traditionele houten jonk, langs de schilderachtige karstformaties in de Halongbaai varen, is onvergetelijk. Dit mysterieuze zeegebied, UNESCO-werelderfgoed in de Golf van Tonkin, is zonder twijfel een van de mooiste plekken in Vietnam. Laat u betoveren door dit schitterende natuurpark met idyllische eilandjes, meren, spitse kalksteenbergen en afgelegen baaien en stranden, in Noord-Vietnam. Volgens de legende is de baai gevormd toen een reusachtige draak in de zee dook en er ontelbare eilandjes ontstonden. 

Dag 1

Aan boord van de stijlvolle Halong Violet geniet u met uw medepassagiers van een voortreffelijke lunch. De rest van de dag ontspant u op een van de stoelen op het zonnedek, bezoekt u een vissersdorpje of zwemt u bij een van de ongerepte eilandjes die aangedaan worden. Aan het einde van de dag wordt het diner geserveerd en gaat de boot voor de nacht voor anker in een baai. U verblijft in een van de zes ruime en comfortabele Violette Deluxe Rooms van 36 m2 of in de Violette Suites van 43 m2. Alle zijn schitterend ingericht en hebben een jacuzzi in de badkamer en een eigen balkon. Zin in een frisse cocktail op uw terras, een kajak excursie of een traditionele massage in de spa? Uw butler regelt het met liefde voor u. 

Dag 2

Bij zonsopkomst op het dek deelnemen aan een Tai Chi les, is het beste begin van uw dag. Vervolgens bezoekt u de Sung Sot grot en na een heerlijk ontbijtbuffet zet de Halong Violet koers naar het vasteland, waar u rond het middaguur aan wal gaat. Uw gids brengt u per auto naar Hanoi. Onderweg maakt u een stop bij Bat Trang Pottery Village, waar prachtig keramiek wordt gemaakt.