Vanaf uw privé veranda (met plunge pool) ziet u de nijlpaarden rustig genieten van de zon!

De machtige Zambezi rivier zorgt voor veel natuurspektakel. Het Zambezi National Park bijvoorbeeld, waar olifant, leeuw, buffel en luipaard wonen. Maar ook de Victoria watervallen vormen onderdeel van de Zambezi rivier. De Victoria Falls River Lodge ligt aan de oevers van deze krachtige levensader, zó dichtbij de Victoria Watervallen dat u de mist in de verte kunt zien! Het is de eerste privé lodge in het Zambezi National Park, een echte Talisman accommodatie.

Een en al luxe

Victoria Falls River Lodge biedt verschillende verblijfsmogelijkheden. De 8 luxe tenten liggen op verhoogde platformen aan de oever van de Zambezi. Eigenlijk mag u deze onderkomens geen tenten noemen; op een houten platform en onder een rieten dak vindt u uw luxe safari suite. Ingericht in lichte kleuren en met mooie details. Zo zijn de wastafels van oude mokoro's (kano's) gemaakt. Het allermooiste aan deze suites? Vanaf uw privé veranda (met plunge pool) ziet u de nijlpaarden rustig genieten van de zon! Reist u met uw familie? Kies dan voor één van de 5 family tenten. Net zo mooi als de luxe tenten, maar met een apart slaapgedeelte voor kinderen.

Privacy

De vier Island Treehouse suites gelegen op Kandahar eiland en omgeven door de Zambezi rivier zijn enkel per boot bereikbaar. En dat betekent heel veel privacy! Ruimte en service is wat u hier kan verwachten. Dit wordt ook gegarandeerd door de persoonlijke aandacht van uw butler. De suites liggen op verhoogde platformen, zijn opgetrokken uit hout en glas en van alle gemakken voorzien. De voorkant bestaat uit een lange, glazen schuifpui die helemaal geopend kan worden; een ultiem buitengevoel. En dan hebben we het nog niet eens over het uitzicht gehad. Vanaf uw veranda met plungepool ziet u ieder moment van de dag andere dieren die nieuwsgierig een kijkje komen nemen. Sinds kort zijn er ook twee Starbed Treehouses met twee verdiepingen. Op het dak van uw suite heeft u dan een echt starbed. Val in slaap onder een deken van sterren, met op de achtergrond het geluid van de rivier en de bewoners van de wildernis. Kinderen zijn op Kandahar Island helaas niet toegestaan.

Eten & Drinken

De maaltijden in de lodge zijn exotisch, verfijnd en avontuurlijk. De chefs streven ernaar de verwachtingen van hun gasten te overtreffen. Een uitstekende wijnkaart, met een uitgebreide collectie fijne Zuid-Afrikaanse wijnen, biedt tal van opties die elk menu complementeren.

Beleven

Het kost wat moeite om de lodge te verlaten. Toch is het van harte aan te bevelen om wat activiteiten te ondernemen. Natuurlijk vertrekt u hier niet voordat u de machtige watervallen van dichtbij heeft kunnen aanschouwen. Gamedrives in het Zambezi National Park, wandelsafari's of een safari in een kano op het water behoren ook tot de mogelijkheden. Voor de waaghalzen liggen activiteiten als rafting en bungee jumpen binnen handbereik. Een absoluut hoogtepunt van uw verblijf is een helikoptervlucht over de watervallen. Het biedt een schitterend perspectief op de adembenemende omgeving waarin u verblijft. En na een enerverende dag staat de spa therapeut al klaar om u een weldadige massage te geven.

Tripadvisor over Victoria Falls River Lodge