In alle opzichten een fantastische safaribeleving

Mhondoro Game Lodge is geen nieuweling in het malariavrije Welgevonden Game Reserve. De lodge bestaat al jaren, maar heeft zich in 2015 opnieuw op de kaart weten te zetten. In dit jaar werd de lodge na een grondige renovatie heropend. Het nieuwe ontwerp, een elegante mengeling van Afrikaanse chic en Europees design, de uitmuntende culinaire verzorging en bijzondere belevenissen vormen hier samen een winnend team. Als gast geniet u van veel privacy en luxe. Vanuit de hide die hier pal voor de deur ligt, kunt u al wild spotten en deze van heel dichtbij fotograferen.

Wandel safari

Vanuit de hide heeft u een eerste kennismaking met de bewoners van de savanne. Tijdens de exclusieve gamedrives maakt u een bijzonder goede kans op het spotten van alle leden van de Big 5. En dat in alle rust, want in Welgevonden worden dagelijks maar een maximaal aantal voertuigen toegelaten, waardoor hier absoluut geen sprake is van massabezoek. De dieren kunnen ongestoord hun gang gaan en u kunt ongestoord genieten van hun aanwezigheid. Voor de echte avonturiers is het ook mogelijk om op wandelsafari te gaan. Samen met een ervaren ranger spoort u het wild moeiteloos op. Na een dag in het reservaat doorgebracht te hebben, biedt het zwembad (schrik niet als een olifant hier even zijn dorst komt lessen) welkome verkoeling en ontspanning. De lodge biedt eveneens spaservices, een sauna en een gym.

Afrikaans en Europees design

De lodge is erg kleinschalig. Er zijn twee deluxe suites, één romantische honeymoon suite met verwarmde plunge pool, één tweekamer executive suites, een familiesuite geschikt voor vier personen en de exclusieve driekamervilla. Deze exclusieve villa is geschikt voor zes personen en heeft naast een eigen zwembad en een eigen gym ook een eigen yoga ruimte. Ook wanneer u met kinderen of een wat groter gezelschap reist, is Mhondoro dus een goede keuze. De suites en villa's hebben eveneens die prachtige combi van Afrikaans en Europees design en bieden veel ruimte en privacy. De badkamers zijn voorzien van een binnen- en buitendouche en een moderne badkuip.

Culinaire kunst

Op culinair gebied onderscheidt Mhondoro Game Lodge zich van alle andere lodges in het Welgevonden Game Reserve. Het niveau is hoog, de smaken puur en de gerechten worden elke keer weer als ware kunstwerkjes opgediend. De chefs laten zich inspireren door de moderne Afrikaanse keuken. Het menu is elke dag anders en daardoor steeds verrassend. De onderdelen van de maaltijden en zelfs de snacks die tussendoor en tijdens de gamedrives worden geserveerd, worden allemaal vers bereid. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van zelfgekweekte groenten, fruit en kruiden. U begrijpt: eten is hier een feestje.

Tripadvisor over Mhondoro Game Lodge