Een fonkelnieuw kunstwerkje van de Morukuru familie

In één van de mooiste natuurreservaten van Zuid-Afrika, waar de witte duinen zo de oceaan in lijken te rollen en waar walvissen vrolijke capriolen uithalen in de baai, vindt u een fonkelnieuw kunstwerkje van de Morukuru familie; de Morukuru Beach Lodge.

Een ideaal verblijf voor reizende koppels

Waar Morukuru Ocean House (op slechts 1 kilometer afstand) en de huizen van Morukuru Madikwe voornamelijk geschikt zijn voor families of grote(re) gezelschappen biedt de Morukuru Beach Lodge nu een verblijf voor reizende koppels. En dat is erg prettig, want dit stukje van Zuid-Afrika mag u eigenlijk niet worden onthouden!

Suites

In de Morukuru Beach Lodge bevinden zich vier Ocean View Suites en 1 Dune View Suite. Ideaal wanneer u met zijn tweetjes of in klein gezelschap reist. U verblijft hier op een exclusieve all inclusive basis: alle maaltijden, alcoholvrije drankjes en twee activiteiten per dag (onder begeleiding van een gids) zijn inbegrepen in uw verblijf.

De Hoop Nature Reserve

Op zo'n drie uur rijden van Kaapstad vindt u het De Hoop Nature Reserve. Glooiende spierwitte zandduinen en een verfrissende oceaan zorgen voor eindeloos vermaak. Ga er per mountainbike op uit, of doe een dagje aan het strand. De crew van de lodge maakt van iedere dag een privé feestje!

Een bijzonder verblijf

Wat bijzonder is aan de lodge, is dat deze volledig 'off the grid' is. De elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen en het warme water is afkomstig van een pellet brander. Uw verblijf hier maakt dus een minimale impact op de omgeving, maar een maximale impact op de crew!

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika