Door: Mariska Werlich-Koetzier
Alles klopte, iedere transfer, iedere vlucht, en elke lodge was bovenverwachting. We hebben genoten!

Ha Martine!

Nou, we zijn inmiddels een paar dagen terug van onze geweldige reis door Zuid Afrika en moeten nog steeds acclimatiseren! Wat een trip, super! Alles klopte, iedere transfer, iedere vlucht, en elke lodge was bovenverwachting... we hebben genoten. Het hotel Fairlawns in Joburg was prachtig en echt chique-de friemel. Zeer gastvrije ontvangst en even heerlijk bijkomen van de reis. Jaci's een geweldige ervaring, met veel dieren, geweldig kerstdiner en prachtige omgeving. Ant's Hill een absolute aanrader en favoriet bij onze kinderen. Iedereen heeft paardgereden (te gek), de cottage was spectaculair en het personeel enorm committed en professioneel. Om naar terug te gaan! Thonga een unieke ervaring, zo aan het eind van de wereld. Fantastisch! Met wilde dolfijnen gezwommen, gesnorkeld, schildpadden en krokodillen gezien en enorm veel beleefd. Natuurlijk ook heerlijk met een boek in de zon gelegen..

De laatste dagen in Kaapstad waren een mooie afsluiting. Prachtig appartement (goed uitgekozen!) en geweldige staff. Vooral de receptie verdient een compliment: allerlei tips en aanbevelingen tot en met op eigen initiatief reserveringen voor ons maken bij wijnhuizen en restaurants.

Jullie partners in Zuid Afrika zijn erg professioneel en hun punctualiteit in combinatie met service en vriendelijkheid hebben onze reis ook nog eens superrelaxed gemaakt. Martine, dank voor het plannen, meedenken en organiseren, you did a great job!

Hartelijke groet,
Mariska Werlich-Koetzier