Geplaatst op

R eis je naar Laos en Cambodja, dan adviseer ik je graag over de mooiste route, de beste accommodaties en meest bijzondere excursies. Er is namelijk zoveel meer te zien dan de 'standaard' hoogtepunten hier! Hieronder zet ik vast mijn top vijf van bijzondere accommodaties op een rijtje. Neem gerust contact met mij op voor een reisvoorstel op maat.

Het hotel is gebouwd in het oude ziekenhuis van Luang Prabang, dat maakt het extra bijzonder!

Amansara in Siep Ream - Cambodja

Het Amansara in Siem Reap, Cambodja, is mijn eerste keuze voor een verblijf hier. Het resort is perfect gelegen, en biedt een voortreffelijke service. Hier ervaar je echt die 'Koninklijke Luxe'.

Song Saa Private Island - Cambodja

Paradijs op aarde! Song Saa is de perfecte afsluiter van een reis door Cambodja. De Talisman reizigers keren hier altijd enthousiast van terug en noemen het vaak als een hoogtepunt in hun reis.

Maison Souvannaphoum - Laos

Dit resort is op korte afstand van de nachtmarkt gelegen. Het is geen superluxe resort, maar wel heel erg gezellig. Er is echt geprobeerd om een thuisgevoel te creëren en dat merk je!

Muang La - Laos

Uniek gelegen, tussen de lokale dorpjes. Dit is echt een must tijdens een reis door Laos. Je kan hier enorm veel doen, van wandelen en fietsen tot het maken van bergtochten in een 4x4.

Amantaka in Luang Prabang - Laos

Het Amantaka is onderdeel van de befaamde Aman hotels. Dat betekent een uitstekende service, onovertroffen ligging en prachtig design. Het hotel is gebouwd in het oude ziekenhuis van Luang Prabang, dat maakt het extra bijzonder!