De nieuwe ontmoetingen dichtbij huis

Geplaatst op

D e afgelopen maanden hebben mensen ontdekt hoe mooi ons eigen Europa wel niet is. Je hoeft helemaal niet zo ver te reizen voor nieuwe ontmoetingen en belevingen als we misschien dachten. Van de imponerende natuur in Slovenië, het traditionele leven en de gastvrijheid in Portugal, tot sfeervolle marktjes in Frankrijk en de verrukkelijke keuken in Italië. In Europa is het volop genieten. We werken elke dag hard aan de nieuwe 'dichtbij' bestemmingen in ons portfolio en ik verwacht dat er volgend jaar heel veel reizigers kiezen voor een reis met Talisman door Europa.

ontdek frankrijk

Daarnaast hoop ik dat ook het reizen naar bestemmingen buiten Europa in 2021 weer snel mogelijk zal worden en dat het advies echt per land zal worden bekeken. Ik mis het contact met mijn collega's in Azië. Samen sparren over dé perfecte accommodaties, belevingen en reisopbouw voor die ene klant. De Talisman reiziger is ontzettend trouw aan onze organisatie. Het grootste deel van onze reizigers zijn mensen die ieder jaar weer met ons op pad gaan. Soms ook weer terug naar hetzelfde land waardoor zij dan ook bij onze lokale partners al bekend zijn. Dat maakt het allemaal ontzettend persoonlijk en extra leuk.

 

Ik denk dat Azië als eerste weer op gang komt. Bestemmingen die relatief makkelijk aan te vliegen zijn zullen dan het meest populair zijn. Waarschijnlijk kiest men bij voorkeur ook voor een vaste locatie in plaats van een rondreis. In Thailand denk ik aan een verblijf in het kleinschalige The Sarojin. Hier geniet je van een ruime suite of residence met volop privacy aan een kilometerslang zandstrand. Met Emirates vlieg je er via Dubai rechtstreeks naartoe. Of Soneva Kiri, het aardse paradijs. Per KLM rechtstreeks naar Bangkok en dan nog een klein stukje per cessna. In Maleisië hoop ik in 2021 Talisman reizigers te boeken naar het onlangs geopende One & Only Resort aan de traditionele, ongerepte oostkust. Een fantastische toevoeging aan ons aanbod. 

Kan je ook niet meer wachten en wil je meer informatie over de mogelijkheden. Neem dan gerust contact met me op via natasja@talisman.nl of 088-7755900.