Geplaatst op

S inds corona merken we een alsmaar stijgende vraag naar privé verblijven. En dan hebben we het natuurlijk niet over vakantiehuisjes, maar zoals je van Talisman gewend bent; luxe villa's of huizen op unieke locaties en (vaak) inclusief butler, chef en housekeeping.

Deze bijzondere, exclusieve privé verblijven zijn er in allerlei soorten en maten. En wat velen niet weten; vaak zijn er ook schitterende villa's als onderdeel van luxe accommodaties. Dat betekent dat je zonder zorgen en nog steeds in je eigen bubbel, kan deelnemen aan vele activiteiten en gebruik kan maken van roomservice en de andere faciliteiten van de accommodatie. 

Onze specialisten zetten hieronder hun selectie voor je weg maar zoals je vast al weet: er is nog veel meer. En de allermooiste, meest bijzondere plekjes geven we natuurlijk niet online prijs. Daar moet je ons echt even voor bellen of mailen. Bel ons dus op 088-775590 of stuur een mailtje naar mail@Talisman.nl. We horen dan eerst graag van je, waar je precies naar op zoek bent. Met hoeveel personen jullie gaan reizen. En wat het budget is. Aan de hand van deze inventarisatie sturen we je dan een reisvoorstel toe. 

 


Privévilla's in Europa


Safari Villa's

Ook de Afrikaanse bestemmingen zijn populair. Logisch, want niet alleen selecteert Talisman de meest exclusieve en kleinschalige lodges & camps, je komt in de bush sowieso altijd meer dieren dan mensen tegen. Er zijn aardig wat geweldige villa's bij de safari accommodaties te vinden. En reis je in een middelgroot gezelschap? Dan kunnen we ook kijken naar een kleinschalig camp, met slechts vier of vijf tented suites, en boeken we dit als 'exclusive use'.

De luxe villa's van Morukuru in Zuid-Afrika zijn gigantisch populair onder onze luxe en avontuurlijke reizigers, en extra leuk is dat je een hele 'Morukuru' rondreis kan maken. Beginnende in Johannesburg, met een verblijf in Athol Place, exclusive use. Dan reis je door naar het Madikwe Game Reserve, waar je verblijft in een van de exclusieve bush villa's van Morukuru. Bijvoorbeeld Morukuru Farm House of Morukuru Owner's House. Wil je afsluiten aan het strand? Vlieg dan naar Kaapstad en verblijf een aantal nachten in het Morukuru Ocean House in het bijzondere De Hoop Nature Reserve. 

Een exclusieve privé safari? Botswana leent zich hier uitstekend voor. De kleinschalige lodges en tented camps zijn soms niet groter dan vier accommodaties. Reis je met een groep of met meerdere generaties dan is het een goed idee om het hele camp exclusief voor je eigen gezelschap te boeken. Een van de meest populaire camps is Little Mombo, met slechts vier tenten met recht 'little' te noemen! Onderdeel van een groter geheel zijn de nieuwe Mashatu Euphorbia Villa's. Hier verblijft u in uw eigen schitterende villa in de bush, en maakt u gebruik van alle faciliteiten van de lodge. 

 


Paradijselijke villa's buiten Europa

Ook buiten Europa zijn er geweldige villa's te vinden waar je met je eigen gezelschap in alle luxe en weelde verblijft. Zon, Zand en Zee. Dat zijn toch de beste ingrediënten voor een vakantie? Talisman voegt hier natuurlijk ook nog de nodige culinaire hoogstandjes en bijzondere privé excursies aan toe, maar altijd op jullie eigen tempo. We doen vast wat suggesties.

 


Villa vibes op de Cariben

Ook op de eilanden Sint Maarten, Curaçao en Bonaire weet onze specialist Sheila feilloos de mooiste villa's te vinden. Villa Royale op Curaçao is een schitterende design villa op steenworp afstand van het strand. Of wat denk je van een door Piet Boon ontworpen privé villa op Bonaire? Villa Kas Chapin ligt met het huisrif aan je voeten. Een clifftop villa in het Belmond La Samanna op Sint Maarten is misschien wel het toppunt van luxe; met drie of vier slaapkamers en een eigen infinity pool wilt u hier nooit meer weg.