Geplaatst op

T alisman specialisten Ingrid & Ingrid vlogen gisteren naar de Malediven. Een populaire Talisman bestemming, maar ook een complexe.

Er worden nieuwe ontdekkingen gedaan

U denkt misschien; een eiland is een eiland…. Maar de verschillen tussen de atollen (eilanden) en resorts zijn aardig groot! En dus reist er bijna ieder jaar wel een Talisman specialist af naar deze bijzondere tropische bestemming. Om zo kennis te vergaren, nieuwe resorts te ontdekken en typisch Talisman resorts aan een nauwkeurige inspectie te onderwerpen. Kan je vanuit je watervilla meteen snorkelen? Liggen de overwatervilla’s wel echt boven het water? Hoe snel is de speedboat transfer? Hoeveel privacy heb je in je eigen villa? Hoe klein (of hoe groot) is het eiland nu eigenlijk?

In een kleine week bezoeken de Malediven specialisten zo’n 10 resorts en varen en vliegen ze wat af om deze te bereiken. Het Park Hyatt met zijn ‘Green Globe Certification’ , maar ook resorts als het Six Senses Laamu, het Anantara Kihavah en Como Cocoa, ‘golden oldies’ die met recht al jaren in het Talisman portfolio zitten. Nieuwe ontdekkingen worden ook gedaan, we zijn bijzonder nieuwsgierig naar de feedback van Ingrid & Ingrid op het Four Seasons, het Amilla Fushi resort en Vakkaru Maldives. 

U leest het: vanaf 8 april kunt u spetterende Malediven inspiratie verwachten van ons team! Hou de nieuwsbrief in de gaten, of bel gewoon, geheel vrijblijvend, met één van de Ingrids. Ze zitten boordevol verhalen die ze graag met u delen! Mail ons of bel op 088-7755900.