Kwetsani is privaat, daarom kunt u hier ook spannende nachtelijke gamedrives maken

Met een mokoro over het water

Door de veelzijdigheid van het landschap kunt u veel verschillende activiteiten ondernemen, zowel op het land als op het water. Tijdens de activiteiten die u van hieruit onderneemt ziet u ongelooflijk veel wild als leeuwen, wilde honden, cheeta's, tsessebes en rode lechwes. Gaat u nog dieper de delta in, dan komt u wellicht ook nijlpaarden en krokodillen tegen. 's Avonds maakt u kans op het spotten van stekelvarkens, aardwolven, wilde katten en bushbaby's. De gamedrives gaan na zonsondergang gewoon door! Wat u zeker niet mag missen is een tocht in een mokoro over het water. De gidsen hebben een enorme kennis en laten u het beste zien wat Botswana qua natuur te bieden heeft.

Weergaloos uitzicht

Het resort bestaat uit vijf chalets die op een verhoging zijn gebouwd. De chalets hebben met dank aan de toepassing van hout, glas en canvas een rustieke en ruimtelijke uitstraling. Het hoogtepunt staat hier helemaal los van. Dat is het uitzicht dat u krijgt vanaf de veranda. In één woord: fantastisch!

Lounge en bar

De gezamenlijke eetruimte is samen met de lounge en de bar onder een groot rieten dak ondergebracht. Geniet in de schaduw van overheerlijke gerechten en het uitzicht op de delta die wordt bevolkt door voorbijtrekkende kuddes lechwes (antilope die van water houdt), olifanten en leeuwen.

 

Tripadvisor over Kwetsani Camp

Vergelijkbare accommodaties in Botswana