Evenals het Raffles in Singapore of The Strand in Yangon is dit een van de klassieke bouwwerken van de Sarkie Brothers; logeer in de grote stijl van de voormalige koloniale overheersers

Het koloniale Eastern & Oriental Hotel (uit 1885) ligt direct aan de zee in het absolute hart van het historische Georgetown. Na een grondige restauratie is de oude glorie van deze grande dame weer volledig in ere hersteld. Authentieke koloniale charme is wat de klok slaat.

Georgetown Heritage Trail

Uw Georgetown heritage trail begint zodra u de stijlvolle lobby met de marmeren vloeren binnenloopt. De heitage trail is een prachtige leidraad bieden om de stad te verkennen. U kunt natuurlijk ook een tour over het eiland maken en de unieke mengeling van Chinese en Maleisische cultuur ervaren. En aan het eind van de tour kunt u genieten van de signature cocktail en de zwoele zeebries, aan de rand van het E&O zwembad.

Alle suites hebben een glanzende houten vloer en zijn ingericht met materialen van de allerbeste kwaliteit. In de koloniale stijl badkamer geniet u van het ruime vrijstaande bad. Talisman adviseert de Executive Suite van ruim 75 m2, met een aparte zit- en slaapkamer. 

Culinaire hoofdstad

Het populaire Sarkies Corner staat voor koffie in koloniale stijl. Voor een voortreffelijk ontbijt, het lunchbuffet of diner is Sarkies restaurant the place to be. En in de Britse stijl Farquahars Bar of in de Planters Lounge doet u sundowners in een luie stoel. En als u de deur uitloopt heeft u een overdadige keuze aan restaurants en foodstalls. Georgetown is de culinaire hoofdstad van Maleisië.

Tripadvisor over Eastern & Oriental Hotel