Unieke lodge aan de rand van de Fish River Canyon, een plek die u gezien moet hebben

Namibië is het land van bijzondere landschappen. Onder deze categorie valt ook de Fish River Canyon, een kloof die maar liefst 160 kilometer lang is, gemiddeld 500 meter diep en op sommige plekken meer dan 27 kilometer breed. Het is de op twee na grootste kloof ter wereld! De Fish River Lodge is in Zuid Namibië de enige lodge die letterlijk aan de rand van de Fish River Canyon gelegen is. U kunt zich voorstellen dat dit waanzinnige uitzichten met zich meebrengt! Een verblijf op hoog niveau; letterlijk en figuurlijk. 

Uniek: een rit door de kloof

De Fish River Lodge biedt iets heel unieks: de Canyon Excursie. Waarom uniek? Fish River Canyon is de enige lodge die met een 4WD toegang heeft tot het hart van de kloof. De afdaling is een spannende aangelegenheid, maar volledig veilig. Wat u van bovenaf niet ziet, maar hier beneden wel, zijn de geologische kenmerken van de kloof. Ervaren gidsen kunnen u er alles over vertellen: het is net alsof een 500 miljoen jaar oude verhaal zich voor u ontvouwt. 

Ook de hikes door de Fish River Canyon zijn hier van memorabele waarde. U kunt kiezen voor een dagprogramma, maar voor geoefende wandelaars zijn er ook meerdaagse trekkings mogelijk inclusief kamperen in de kloof. 

A chalet with a view

De lodge bestaat uit twintig modern ogende chalets, die door het gebruik van natuurlijke materialen toch perfect in de omgeving opgaan. Het interieur is fris en modern, met zachte pasteltinten en een minimalistische inrichting. Vanzelfsprekend zijn de chalets zo gebouwd dat ze allemaal uitzicht bieden op de canyon. De veranda is een geschikte plek voor een overnachting in de buitenlucht of yoga in harmonie met de omgeving. 

Tripadvisor over Fish River Lodge