Heel privé. Heel persoonlijk. Heel exclusief.

Little Ongava behoort tot de meest exclusieve lodges in Etosha en Ongava National Park. Met slechts drie luxe chalets is het daarnaast een van de meest kleinschalige camps in deze omgeving. En juist door die kleinschaligheid geniet u hier van heel persoonlijke service en op maat gemaakte safaribeleving. Een uitstekende keuze voor de veeleisende reiziger. 

Idyllische ligging

Little Ongava ligt diep verscholen in het Ongava Game Reserve dat aan de zuidkant aan het bekende Etosha National Park grenst, wat het mogelijk maakt om vanuit de lodge beide parken te verkennen. De lodge ligt idyllisch op een rots met een panoramisch uitzicht over de Afrikaanse savanne die zich kilometers ver uitstrekt tot aan de horizon. Vlak voor de dining room van de lodge ligt een waterhole met hide, vanwaar u heimelijk de dieren die hier komen drinken kunt bewonderen. 

Door Ongava en Etosha

Tweemaal daags gaat u op gamedrive. Met een robuuste Landrover (voor maximaal 6 personen) en een toegewijde rangerverkent u zowel Ongava Private Game Reserve als Etosha National Park. De ervaring van uw ranger zorgt ervoor dat u een goede kans maakt om leeuwen, olifanten, gemsbokken, springbokken, hartebeesten en de witte en zwarte neushoorns ziet. 

De chalets

De drie chalets van Little Ongava staan garant voor een royaal verblijf. De chalets zijn opgebouwd uit natuursteen en hout en hebben een traditioneel rieten dak. De inrichting is warm en stijlvol. Naast een slaapgedeelte heeft u een eigen lounge en een badkamer met binnen- en buitendouche. Buiten treft u een houten veranda met plungepool vanwaar u uitkijkt over de aride savanne. 

Tripadvisor over Little Ongava