Het moderne design, de kleinschaligheid en reuring in en rond het hotel geven u het echte stadsgevoel

Het boutique hotel DeBrett ligt in het centrum van Auckland tussen High Street en Shortland Street. Dit is de trendy wijk met tal van winkels, galeries, restaurants en cafés. DeBrett is gevestigd in een pand uit 1841 en is van meet af aan een hotspot voor Aucklanders. Door de jaren heen is het gebouw verschillende keren gerenoveerd en uiteindelijk uitgegroeid tot wat het nu is: een design hotel met een sterke retro-look in het bruisende hart van de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. 

Highlights op loopafstand

Een stap buiten de deur en u staat in hartje Auckland. De belangrijkste bezienswaardigheden en attracties liggen op loopafstand van het hotel. Dit betreft de haven, de Sky Tower en het Auckland Museum. De stad heeft veel parken en tuinen waaronder een botanische tuin. Een geweldig tripje is dat naar Mount Eden. Vanaf de flanken van deze gedoofde vulkaan heeft u een magnifiek uitzicht over de stad en de baaien. 

City of Sails

Auckland wordt ook "City of Sails" genoemd. De stad ligt op een smal stuk land met aan beide zijden de zee. Daarom speelt het water een belangrijke rol in het recreatieve aanbod van de stad. Walvissen en dolfijnen spotten bijvoorbeeld. En bij terugkomst aan land nog even een wijnproeverij. 

Kussenmenu

Hotel DeBrett beschikt over 25 modern ingerichte kamers en suites. Het interieur wordt gedomineerd door kleurrijk funky tapijt en retro meubilair. Talisman adviseert de Boutique Suite, die heeft een ruime slaapkamer en een apart zitgedeelte. De grootte varieert van 35 tot 45m². Om een idee te geven van het serviceniveau: DeBrett werkt met een kussenmenu als garantie voor een optimale nachtrust. De badkamer heeft een extra diep ligbad en een aparte douche. 

DeBretts Kitchen

Dineren in DeBretts Kitchen is een feest. De kracht van de keuken is het upgraden van traditionele Nieuw-Zeelandse gerechten met verrassend moderne elementen. 
De Cornerbar serveert kleine hapjes en lunches, de Housebar koele drankjes. De bruisende stadswijk Viaduct Harbour, met de populairste restaurants en cafés, ligt op loopafstand. 

Tripadvisor over Hotel deBrett