Ervaar in Wanaka Haven de huiselijkheid van een B&B en de verzorging van een luxe natuurlodge

Wanaka Haven, een perfecte naam voor een sfeervolle moderne lodge in de Zuidelijke Alpen op het Zuidereiland. De setting van de lodge, zo tussen de bergen vlakbij het gezellige dorpje Wanaka, is prachtig.

Elk seizoen genieten

Het is altijd goed toeven in deze B&B, of u hier nu in de lente, zomer, herfst of winter bent. In de winter is het een perfect onderkomen voor skiërs die de besneeuwde bergen in de omgeving komen verkennen. Vanaf het voorjaar is het heerlijk om te wandelen of mountainbiken. De lodge heeft een eigen verwarmd zwembad waar u van oktober t/m april gebruik van mag maken. 

Eenvoudig, maar stijlvol

De B&B heeft vijf gastenkamers die alle in een rustieke eenvoudige, maar toch stijlvolle sfeer zijn ingericht. Slapen doet u in, zoals Wanaka Haven ze noemt, een super kingsize bed. Vanaf uw eigen terras heeft u vrij uitzicht over de landerijen met in de verte de bergen. Verblijft u hier met het gezin, dat zijn er twee kamers die met elkaar verbonden kunnen worden. 

Een B&B met luxe

Waar een B&B vaak niet meer biedt dan enkel een slaapplek met een eenvoudig ontbijt, mag u hier zeker wat meer luxe verwachten. Er zijn namelijk heel wat faciliteiten. Er is een dining room met openhaard en bibliotheek met een complete collectie boeken, cd's en dvd's. Er is wifi en u mag gratis gebruik maken van thee, koffie en mountainbikes. In de winter heeft u de luxe van vloerverwarming. Het ontbijt is uitgebreid en mocht u een glutenvrij dieet hebben, dan wordt het ontbijt naar uw wensen aangepast. 

Tripadvisor over Wanaka Haven