De omgeving, de architectuur en het pure zen-karakter zorgen hier voor een 'home away from home' gevoel

Le Domaine de l'Orangeraie ligt op het idyllische La Digue. Om de sfeer te schetsen op dit kleinste eiland van de Seychellen: de fiets en de ossenkar zijn hier de belangrijkste vervoermiddelen. Don't worry, be happy! Deze accommodatie met 55 villa's heeft een droomlocatie bemachtigd aan de tropische kustlijn in het noorden van het eiland. Dit is de ideale plek voor natuur- en strandliefhebbers, maar ook voor duikers, snorkelaars en natuurlijk romantici!

De rust zelve

Le Domaine de l'Orangeraie windt er geen doekjes om: hier staat alles in het teken van ontspanning. Kom tot rust in de comfortabele ligbedden aan het zwembad, maak mooie wandelingen en fietstochten of breng een bezoek aan de uitstekende spa. Strandliefhebbers opgelet: Het parelwitte zandstrand van Anse Severe ligt op vijf minuten fietsen! Anse Source d Argent (het meest gefotografeerde strand van de Seychellen) ligt ook al dichtbij. Hier vindt u de waanzinnige granieten rotsblokken die zo kenmerkend zijn voor de Seychellen.

Louter villa's

De villa's liggen ruimtelijk verspreid over een prachtige bloementuin en tegen een heuvel aangebouwd. Het hotel verdeelt ze in drie categorieën: Garden Villa, Villa De Charme en Villa de Charme Elegance. Voor elke villa geldt een sfeervolle inrichting met smaakvolle decoraties in een tropische zenstijl. De villa's hebben een ruime slaapkamer en een badkamer met ligbad. De luxere villa's hebben een tropische buitenbadkamer met een douche onder de sterrenhemel. De karakteristieken van de Presidentiële Villa laten zich raden. Wow.

High tea van het huis

Le Domaine de l'Orangeraie staat voor goed eten. De kwaliteit en verzorging zijn dik in orde. Er zijn twee uitstekende restaurants waar in een informele setting gerechten uit verschillende wereldkeukens op tafel komen. Le Combava, op het dakterras, serveert maaltijden a la carte. Santhosa presenteert buffetten met vers gevangen vis en Creoolse specialiteiten. Hier kunt u ook live in de cooking stations uw favoriete gerecht speciaal voor u alleen laten maken. In de pool bar bij het zwembad en de Alambic Bar, discreet verscholen in de lagune, staan koele cocktails op de kaart. Een leuk extraatje: het resort biedt haar gasten dagelijks in de middag vanaf 16.00 uur een high tea aan! 

Tripadvisor over Le Domaine de l'Orangeraie