Het torenhoge Chatrium Hotel Riverside heeft een aantal royale suites met twee slaapkamers en een mooie woonkamer. Dat maakt het perfect voor families met kinderen.

Het luxueuze Chatrium Hotel Riverside Bangkok is prachtig gelegen aan de oevers van de legendarische Chao Phraya rivier. De moderne architectuur, de elegante en strakke inrichting staan garant voor een zeer comfortabel verblijf met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in het bruisende Bangkok.

Ontdek Bangkok!

Even helemaal niets doen bij de mooie infinity pool aan de rand van de rivier is heerlijk. Maar u kunt ook couleur locale opsnuiven en een mooie tocht met een longtail boot door de klongs maken of een culinaire Streetfood Tour doen.

Wilt u het centrum van de stad bezoeken? Dan kunt u gebruik maken van de shuttleboot tussen het hotel en Taksin Station, vanwaar u de BTS Skytrain neemt naar de mooiste iconen en winkelcentra van Bangkok.

Ideaal voor het gezin

Het 36 verdiepingen tellende hotel beschikt over 396 kamers van waaruit u een fenomenaal uitzicht heeft over de stad. Voor maximale privacy voor families met kinderen adviseert Talisman de riante Grand Suite Two-Bedroom van maar liefst 120 m2, met een woonkamer, twee slaapkamers en een keuken. 

Genoeg keus

Begin uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in River Barge restaurant. Voor lunch en diner kunt u hier terecht voor een uitgebreid buffet of een a la carte menu met internationale en regionale specialiteiten. Het al fresco restaurant Pier 28 is perfect voor een diner onder de sterrenhemel. En voor de Cantonese keuken is Silver Waves 'the place to be'. Hier eet u de lekkerste dim sum, Pekingeend en andere Chinese heerlijkheden. In de privacy van uw eigen suite dineren en genieten van het spectaculaire panorama kan natuurlijk ook. Voor cocktails en snacks gaat u naar de Pool Bar.

Tripadvisor over Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Vergelijkbare accommodaties in Thailand