SO Sofitel Bangkok is Hip en Happening

Urban design is wat de klok slaat in SO Sofitel Bangkok. Van de kleurrijke Christian Lacroix uniformen van het personeel tot de hipste technologische snufjes in de kamers en suites. Alles past hier bij elkaar. Het 30 verdiepingen tellende SO Sofitel Bangkok is prachtig gelegen naast Lumpini Park, in het zakendistrict van deze metropool.

Feng Shui kamers

Een ding staat vast: SO Sofitel Bangkok is hip & happening. Een mooie mix van de Thaise design architectuur en interieur, perfecte service en de nieuwste snufjes. Het hotel beschikt over 238 kamers en suites die allemaal een ander Feng Shui-thema hebben. Allen gebaseerd op de elementen: water, aarde, hout, metaal of vuur. Bent u in de stemming voor design, strak en wit? Of heeft u liever een warme en persoonlijke inrichting met veel hout en aardetinten? Bij binnenkomst kunt u zelf kiezen welk design u het meest aanspreekt. Heel bijzonder. Door de enorme ramen heeft u een adembenemend uitzicht over Lumpini Park of over de stad. De luxe kamers en suites zijn voorzien van de allernieuwste technische snufjes, zoals een LCD TV, Apple Mac mini en een geavanceerde afstandsbediening. Zo kunt u vanaf uw toetsenbord een bericht mailen terwijl u een ontspannend bad neemt en de gordijnen openen vanuit uw comfortabele bed. Talisman adviseert de So Comfy kamers voor liefhebbers van Park View en de So Cosy kamers voor liefhebbers van City View.

Voor avondvertier hoeft u de deur niet uit!

De Water Club is gelegen op de tiende verdieping. Het is een heerlijke plek om te genieten van een koel drankje en een verfrissende duik in het zwembad, een prachtige infinity pool hoog boven stad! In de avond is het de place to be voor veel trendy inwoners van Bangkok, er wordt muziek gedraaid en regelmatig worden er hippe feestjes georganiseerd.

Chocolade fabriek

Het ontbijt is zeer uitgebreid en voor een voortreffelijk diner kunt u terecht in het prachtig ontworpen Park Society. Op de zevende verdieping serveert all-day dining restaurant Red Oven perfecte internationale gerechten. Zin in een drankje? Loungebar Mixo is de place to be voor een Martini bij zonsondergang. En in de al freso Hi-So kunt u in stijl genieten van een cocktail op het dakterras. Opeens zin in zoet? In Chocolab kunt u terecht voor de meest heerlijke chocoladeproducten, van muffins tot een unieke selectie van verschillende soorten chocolademelk.

Tripadvisor over SO Sofitel Bangkok

Vergelijkbare accommodaties in Thailand