Door: Gabrielle Both
De trein was prima, mooie cabine met goede zitmogelijkheden en van alle gemakken voorzien, prima service en het eten van de Franse chef-kok was heerlijk.

Beste Annelies,

Hartelijk dank voor de mooie bloemen, erg attent!
We hebben een heerlijke reis gehad, de vluchten waren prima,we hebben nu zelfs een zilveren status bij de Emirates, kunnen we misschien een keer gebruiken voor een upgrade naar de first class (we willen een keer gebruik maken van de douche in de lucht). Het Fullerton Bay hotel was prachtig, we hadden en hoekkamer met aan 2 kanten uitzicht op de Marina. Het hotel heeft overigens een gratis shuttle service naar her Fullerton hotel waar het verzamelpunt van de trein is. De trein Belmond Eastern & Oriental Express was prima, mooie cabine met goede zitmogelijkheden en van alle gemakken voorzien, prima service en het eten van de Franse chef-kok was heerlijk (behalve dan het Franse ontbijt).
Als ik echter een vergelijking maak met de Rovos dan wint de laatste het zeker. De drank vloeide daar welig, de wijnen waren veel beter,er waren altijd op het eten afgestemde wijnarrangementen en er was een gevuld koelkastje op de kamer. Last but not least: na terugkomst van een excursie lag de rode loper uit en verwelkomde het personeel je met een tafel vol heerlijke drankjes, erg feestelijk.
Misschien is het wellicht niet helemaal eerlijk om te vergelijken, deze reis was natuurlijk veel korter en de service was ook prima. Ook hebben we genoten van de meereizende pianist.

De Sirocco viel zoals Maarten reeds zei wat tegen, het uitzicht was echter wel spectaculair! The Peninsula was wederom uitstekend, we hadden een upgrade naar een prachtige suite. Ons verblijf in Belmond Napasai Koh Samui was heerlijk, mooie kamer, alles prima in orde. Wist je dat ze in Thailand het gebruik van badschuim of badzout niet kennen? Volgende keer toch maar weer zelf meenemen, een bad met alleen warm water is wat vreugdeloos. Dit kleine detail heeft de pret niet kunnen drukken, het was een heerlijk hotel. Nu weer thuis nagenieten van de foto’s. Nogmaals, ook namens Maarten bedankt voor de organisatie, het diner op het strand en de prachtige bloemen. Tot ziens op een volgend event van Talisman.

Met vriendelijke groet,

Gabrielle Both