De rooftop pool is zonder meer een spectaculair onderdeel van dit neo-klassieke stadshotel

Het Apricot Hotel is een mooie toevoeging aan de collectie 'Talisman hotels' in Hanoi. Dit in neo-klassieke stijl ontworpen stadshotel heeft een topligging in het centrum van Hanoi, tegenover het Hoan Kiem meer.

Neo-klassiek met een vleugje Vietnam

Het is goed te zien dat de eigenaar van het hotel liefhebber is van kunst. Dit is op meerdere plekken in het hotel terug te vinden in de vorm van bijzondere kunstobjecten en in de namen van de kamers en suites. Deze zijn sfeervol en met oog voor detail ingericht. De Canvas Lake View kamers kijken uit op het Hoan Kiem meer. Wenst u meer ruimte, dan is een Studio of Masterpiece Suite misschien iets voor u.

Zwemmen op het dak

Als een van de weinige hotels in de stad beschikt Apricot over een ruim openlucht zwembad, dat ook nog eens een geweldige plek heeft: bovenop het dak. U kunt hier heerlijk een paar baantjes trekken en vervolgens op een ligbedje opdrogen in de zon. Vanaf het dak heeft u vanzelfsprekend ook een geweldig uitzicht over Hanoi. Het zwembad is overigens niet de enige plek in het hotel waar u wat ontspanning kunt zoeken. Er is ook een fitnesszaal en in Spa L’Art geniet u van een welverdiende (hot stone) massage.

Hanoi!

Je kunt er niet omheen: Hanoi is hectisch maar ondanks het vele verkeer heeft de stad absoluut veel charme. Alleen al de straten rondom het Hoan Kiem meer zijn het ontdekken meer dan de moeite waard. Schroom niet om van lokale streetfood te proeven, maak een mooie wandeling rondom het meer of bezoek een lokale tempel. Talisman organiseert diverse leuke excursie in en rondom de stad. Vraag uw specialist naar de mogelijkheden.

Afternoon tea

Het hotel heeft meerdere eetgelegenheden. L’Artiste is het Franse fine dining restaurant van het hotel. Eet u liever van de lokale keuken, dan biedt de kaart van Palette een uitgebreide keus aan Aziatische specialiteiten. Voor een kop koffie met wat lekkers of, een nog beter idee, een luxe high tea is A’telier de aangewezen plek. In een zeer sfeervolle lichte setting krijgt u hier een selectie aan smakelijke zoete lekkernijen en een eersteklas selectie thee geserveerd. In de avond, na een diner in het hotel of in de stad, verplaatsen de meeste gasten van het hotel zich naar de One36 Bar op het dakterras. Met een drankje in de hand ziet u vanaf hoogte de stad opbloeien in het avondlicht.

Tripadvisor over Hotel Apricot

Vergelijkbare accommodaties in Vietnam